Kruiden om Blaas & Prostaat Muscle Relax

Kruiden om Blaas & Prostaat Muscle Relax

Veel geneesmiddelen zijn beschikbaar om de blaas en prostaat bij mannen te behandelen, maar sommige van de neveneffecten die gepaard gaan met deze geneesmiddelen kan erger zijn dan de werkelijke symptomen die u ondervindt. Als gevolg hiervan, veel mannen nu wenden zich tot kruidengeneeskunde om hun blaas en prostaat spieren ontspannen.

Kruidengeneeskunde

Een verscheidenheid aan kruiden kunnen ontspannen van de blaas en prostaat spier, zoals pygeum africanum extract, brandnetel, cernilton en zag palmetto extract. De meest gebruikte is Saw Palmetto extract vanwege de positieve resultaten die het heeft opgesteld. Al deze kruiden kunnen worden gekocht bij reformwinkels.

Saw Palmetto Extract

Het werd vele eeuwen geleden ontdekt dat Saw Palmetto extract bevordert DHT eliminatie door een verlaging van de oestrogeenspiegel. DHT is het hormoon dat de prostaat ontsteking veroorzaakt. Als de prostaat vergroot knijpt de buis die urine voert van de blaas en veroorzaakt urineretentie (problemen de prostaat), die aanvankelijk voortvloeit uit een verandering in hormoonspiegels. Saw Palmetto verbiedt elke verdere verandering in de hormoonspiegels, zodat de spieren regelen van de buis begint te ontspannen en laat de urine op natuurlijke stromen. Zodra u begint met het nemen van dit kruid, moeten de resultaten vrij snel gezien worden.

Bijwerkingen van Saw Palmetto

Saw Palmetto is een kleine palmboom inheems in het zuidoosten van de Verenigde Staten. Saw Palmetto is beschikbaar in de vorm van een vloeibaar extract, grond, geheel bessen, gedroogd fruit, tabletten, capsules of thee. Er zijn een aantal mogelijke bijwerkingen die kunnen optreden van dit kruid, zoals maagklachten, gevoelige borsten, of een daling van seksueel verlangen.

Brandnetel

Brandnetel is al sinds de middeleeuwen geweest, ontdekt in Europa, en vooral werd gebruikt om aandoeningen die verband houden met spieren en gewrichten te behandelen. Tegenwoordig is het vooral gebruikt voor de behandeling van urine-problemen tijdens de beginfase van een vergrote prostaat. Wanneer brandnetel wordt gebruikt in combinatie met Saw Palmetto, de resultaten zijn indrukwekkend. Het is bekend om te helpen bij de vermindering van de urinestroom, onvolledige lediging van de blaas en verlicht de voortdurende aandrang om te urineren.

-Prostaat verminderen Tincture Recept

Probeer deze kruiden recept om een ​​tinctuur te maken aan de blaas en prostaat spieren te ontspannen en ook te gebruiken als een dagelijks onderhoudsprogramma. De ingrediënten in deze kruiden de mogelijkheid om DHT, het hormoon dat prostaat ontsteking veroorzaakt remmen aangetoond. Deze kruiden niet het niveau van testosteron en andere hormonen veranderen.
Combineren:
1/2 oz. elke tinctuur van brandnetel wortel, sarsaparilla wortel, wilde yam wortel, echinacea wortel en psissewa of uvaursi bladeren.
1 oz. tinctuur van Saw Palmetto bessen.
Routebeschrijving: Neem 1/2 druppel volle drie keer per dag.
Voor het onderhoud: Neem een ​​keer per dag.