Kruiden naar Help Thicken Hair

Kruiden naar Help Thicken Hair

U kunt kruiden gebruiken om dikker je haar. Kruiden die eiwitten zoals silica kan helpen haar bevatten lijken dikker en glanzender wanneer toegepast. Kruiden rijk aan vitaminen en mineralen kan ook de dikte te verbeteren door het toevoegen van voedingsstoffen aan je haar. Paardenstaart, brandnetels, peterselie en smeerwortel hebben allemaal eigenschappen die kunnen helpen om je haar dikker.

Paardestaart

Heermoes is een kruid dat een grote hoeveelheid siliciumoxide bevat. Het is verkrijgbaar bij reformwinkels. U kunt paardestaart intern te nemen of gebruik het als een haarspoeling. Intern kan paardestaart ook effectief om artrose te voorkomen en kan helpen bij het verbeteren van uw geheugen, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Wilt u paardestaart intern gebruik, de Universiteit van Maryland Medical Center stelt inweken 2-3 tl. in 1 liter water voor ongeveer 15 minuten; drinkt drie keer per dag. Om paardestaart gebruiken als een haarspoeling, steile 2-3 tl. paardestaart in 1 liter water gedurende tenminste 15 minuten en maximaal een uur. Na de reguliere wassen, spoel je haar met de paardenstaart thee. U kunt het spoelwater te vangen in een emmer onder je haar geplaatst en opnieuw toe te passen maximaal drie keer voor een betere verzadiging.

Brandnetels en peterselie

Brandnetels en peterselie worden beschouwd als goede kruiden te dik, glanzend haar te bevorderen. Deze kruiden bevatten veel voedingsstoffen zoals vitamine B en C en zink. Deze voedingsstoffen zijn essentieel voor gezond haar en kan de reden zijn van een brandnetel of peterselie haarspoeling kan helpen haar er voller en glanzender zijn. Brandnetel of peterselie thee kan gedronken voor hun effecten op de gezondheid als goed. Om een ​​brandnetel of peterselie haarspoeling gebruiken, gewoon trekken 2-3 tl. van het gedroogde kruid in 1 liter water gedurende ongeveer 15 minuten. Na het wassen, spoel je haar met de thee. U opnieuw toepassen maximaal driemaal voor verhoogde effect.

Smeerwortel

Smeerwortel, extern gebruikt, ook kunnen werken om haar dikker; echter, is dit kruid verboden voor intern gebruik in de Verenigde Staten en vele andere landen vanwege de toxiciteit. Gebruik het niet op een beschadigde huid. Als een haarspoeling, is er weinig risico op toxiciteit, maar zorg moet nog worden genomen met dit kruid. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, gebruik het dan niet op de kinderen, ook extern. Smeerwortel bevat stoffen die de huid regenereren helpen, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, en deze stoffen kunnen bijdragen aan smeerwortel het gebruik als een haar verdikkingsmiddel.