Kruiden naar Help Ochtendmisselijkheid

Kruiden naar Help Ochtendmisselijkheid

Ochtendmisselijkheid is een van de meest voorkomende klachten in verband met zwangerschap. Hoewel zijn naam verkondigt dat het zich voordoet in de ochtend, kan het gebeuren op elk moment van de dag of nacht. Hoewel vaak is er niet veel te doen over ochtendmisselijkheid, behalve laten passeren, zijn er huismiddeltjes die kunnen verlichting bieden.

Voorzorgsmaatregelen

Veel kruiden mag niet worden ingenomen tijdens de zwangerschap, en anderen kunnen slechte interactie met elkaar, of voorgeschreven medicijnen hebben. Voordat u een kruidengeneesmiddelen overleggen met uw arts.

Ginger Root

Gember wordt gebruikt in de kruidengeneeskunde, omdat het helpt bij de spijsvertering en verwarmt de maag. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, is het raadzaam om te helpen bij het voorkomen of behandelen van misselijkheid en braken in verband met reisziekte, zwangerschap en chemotherapie. Het kan als thee gedronken worden of in de vorm van een pil, die beide kunnen worden gevonden in reformwinkels zijn. Cookies die gember bevatten, zijn ook effectief bij het langzaam opgegeten om ochtendmisselijkheid te verlichten. Om gemberthee maken thuis, spoel twee gember wortels, hak grof, plaats in een pot met drie kopjes water en breng aan de kook. Zet het vuur lager, sudderen gedurende 10 minuten, stam en voeg honing naar smaak, indien gewenst.

Kardemom zaad

Kardemom zaad is geweldig voor ochtendmisselijkheid, omdat het kalmeert de maag en vermindert misselijkheid. Kardemom kan als thee gedronken worden als goed, en kan ook worden toegevoegd aan de thee met de gember. Het moet worden opgesteld door het plaatsen van vier kardemom peulen en drie kopjes water in een pot, en verwarmd tot kleine belletjes beginnen te verschijnen. Niet aan de kook brengen. Haal de pan van het vuur en laat het zitten voor 30 minuten. Stam en drinken met honing, indien gewenst.