Kruiden naar Help Liver Disease

Leverziekte is niet beperkt tot één bepaalde voorwaarde. Het is een assortiment van ziekten, aandoeningen en infecties die de cellen en weefsels van de lever aantasten en leverfunctie veranderen. Volgens de American Academy of Family Physicians, leverziekten zijn de 10 belangrijkste doodsoorzaak in de Verenigde Staten. Cirrose, hepatitis en de ziekte van Wilson zijn enkele veelvoorkomende ziekten van de lever. Naast conventionele behandelingen, kan een assortiment van kruiden nuttig bij het behandelen van ziekten van het lever.

Herbal Remedies

Melkdistel is een krachtige antioxidant die voorkomt vernietiging van cellen, alsmede schade door toxines. Neem 300 mg van dit kruid tot tweemaal daags met voedsel.

Aan de lever giftige stoffen te neutraliseren, neem twee 580 mg capsules van Shizandra twee tot drie keer per dag met voedsel of een glas water. U kunt ook Radix extract van de wortel naar de lever giftige stoffen te neutraliseren en te stoppen verdere schade aan de lever. Zet 1 ml in een kleine hoeveelheid water en drink tot drie maal daags.

Reishi paddestoel kunnen worden genomen 600 mg capsules 2:58 maal per dag om zwelling van de lever verminderen en de eetlust.

Neem gemberwortel, 550 mg, één tot drie keer per dag. Dit kruid verhoogt de effectiviteit van andere kruiden door verbetering van het vermogen van het lichaam kan verwerken. De lever kan veel van de genezende stoffen gevonden in kruiden, omdat het verantwoordelijk is voor de afbraak van stoffen in het bloed te deactiveren. Gemberwortel kan niet alleen helpen het lichaam te absorberen andere kruiden, maar heeft ook een kalmerend effect en helpt bij de spijsvertering.

Kurkuma is een kruid om leverziekte helpen en kunnen worden genomen in capsule vorm tot tweemaal daags. U kunt ook kurkuma in kerrie, een Oost-spice dat is een mix van een verscheidenheid aan kruiden te vinden.

Neem drie capsules van paardebloem wortel drie keer per dag naar leverontsteking te verminderen en verbeteren van de doorstroming van gal. Paardebloem levert ook het lichaam met een overvloedige bron van vitaminen en mineralen die de immuniteit stimuleren en zorgen voor totale bescherming aan de lever.

Maak een lever thee door het combineren in een pan 1 theel. elk van paardebloem wortel, geroosterde cichorei wortel en mariadistel. Voeg ½ theelepel elk van gember wortelstok, sarsaparilla en zoethout. Roer 1 qt. van water. Simmer het mengsel gedurende ongeveer twee minuten daarna het vuur lager en laat het steil voor ongeveer 15 minuten. Zeef het mengsel en drink een kopje per dag.

Waarschuwing

Het is belangrijk om met uw arts voorafgaand aan het nemen van kruiden om de lever ziekte te behandelen. Sommige kruiden kunnen zelfs leiden tot beschadiging van de lever, dus alle producten die niet nemen zonder de goedkeuring van uw zorgverzekeraar. Bovendien, als u borstvoeding of zwanger, of lijden aan een medische aandoening, of als u het nemen van eventuele medicijnen, raadpleeg dan uw arts over de veiligheid van het nemen van kruiden-supplementen.