Kruiden naar Help in Scherpstellen & Concentratie

Kruiden naar Help in Scherpstellen & Concentratie

Om uw vermogen om zich te concentreren en zich te concentreren te verbeteren, zijn er verschillende kruiden is aangetoond dat zij heilzaam zijn. Kruiden zijn gebruikt in de traditionele geneeskunde voor eeuwen als natuurlijke hersenen enhancers. Bovendien zijn deze hersen-verbeterende kruiden hebben het extra voordeel van adaptogene eigenschappen die de algehele gezondheid te verbeteren. Kruiden worden verkocht als theeën, poeders, tincturen en in pil of capsule vorm.

Rhodiola

Rhodiola is ook bekend als rhodiola rosea, steeg wortel, arctische wortel en gouden wortel. Volgens "The New Healing Herbs 'boek, is de wortel van de overblijvende plant gebruikt om cognitieve vaardigheden te verbeteren. Onderzoek heeft aangetoond rhodiola verbetert mentale scherpte in de test nemen. Met behulp van dieren in doolhof studies, rhodiola verhoogde zowel het leren snelheid en geheugen. Rhodiola is ook gebruikt door mensen in koude gebieden van de wereld voor zijn adaptogene eigenschappen, waaronder het elimineren van mentale vermoeidheid.

Ginseng

Er zijn twee vormen van ginseng. De Koreaanse, Chinese en Japanse type is bekend als Panax ginseng. Het Amerikaanse type is bekend als Panax quinquefolius. De wortels van het kruid te verbeteren alertheid, mentale functies en de bevoegdheden van de concentratie, en helpen om de stofwisseling. Volgens "The New Healing Herbs," Deense onderzoekers vonden ginseng tot abstract denken en reactietijd verbeteren. Italiaans onderzoek gevonden ginseng sterk verbeteren reactietijd, aandachtsspanne en de mogelijkheid om het hoofdrekenen te voltooien.

Ginkgo

Ginkgo is ook bekend als gingko biloba en ginkgo. Eerste verschijnen ongeveer 200 miljoen jaar geleden, Ginkgo is de oudste boom op aarde, met individuele bomen overleven voor bijna 1.000 jaar. Een studie uitgevoerd in de Verenigde Staten in 1997 toonde aan dat ginkgo niet alleen vertraagde mentale achteruitgang bij patiënten met de ziekte van Alzheimer, waren er gevallen waarin ginkgo ook verbeterde cognitieve vaardigheden, volgens "The New Healing Herbs" boek. Bovendien, extracten van de bladeren verbeteren zuurstofverbruik naar de hersenen, en zorgen voor een snelle korte termijn verhoogt dat de concentratie hulp, meldt The Conscious Life website.

Ashwagandha

Ashwagandha (Withania Somniferna), is ook bekend als Indiase ginseng, DUNAL en winter kers. Inheems in India, hebben wortels van het kruid gebruikt in de traditionele Ayurvedische geneeskunde voor minstens 3.000 jaar. Volgens The Conscious Life, kan Ashwagandha een gunstig effect op de neurotransmitters die het geheugen te verwerken.

Gotu Kola

Gotu Kola (Centella Asiatica) is ook bekend als Indische waternavel, water waternavel, schapen rot, moeras stuiver en Hydrocotyle. Gotu Kola heeft een lange reputatie als een brein versterker. In de oude Ayurvedische geneeskunde, werd Gotu Kola wordt gebruikt om het geheugen, de concentratie te verbeteren, en om mentale energie en mentale helderheid te verhogen.

Bacopa

In de Ayurvedische geneeskunde, is Bacopa (Bacopa monnieri), bekend als het kruid dat je slimmer kan maken. Traditionele geneeskunde gebruikt Bacopa om het geheugen, het leren en de concentratie te verbeteren. Studies hebben aangetoond Bacopa de snelheid van leren te verbeteren, samen met andere maten van mentaal functioneren. Hersen-verbeterende voordelen Bacopa hebben bevestigd door modern onderzoek vanwege zijn verbindingen bekend als bacosides. Bacosides hebben antioxidanten die lijken met name profiteren van de delen van de hersenen die betrokken zijn bij het redeneren en het geheugen.