Kruiden naar Help High bloedpreasure

Als u een hoge bloeddruk, of hypertensie, moet u werken met uw arts om een ​​behandeling regime dat het beste bij u past te ontwikkelen. Dit kan onder meer veranderingen in het dieet (inclusief het verlagen van uw inname van natrium), oefeningen, het matigen van alcoholgebruik, stoppen met roken en eventueel het nemen van de bloeddruk medicatie. U kunt ook bespreken kruidenmiddelen met uw arts, maar het is belangrijk om te onthouden dat als je een gediagnosticeerde medische aandoening, mag kruidenmiddelen geen vervanging van medische behandeling.

Knoflook

Knoflook wordt voor vele doeleinden gebruikt, waaronder cardiovasculaire gezondheid, het verlagen van cholesterol, het stimuleren van het immuunsysteem en als smaakmaker in de keuken. Het kan ook helpen bij het verlagen van uw bloeddruk. Knoflook bevat actieve zwavelverbindingen, zoals allicine, wat kan helpen bij gering lager zowel de systolische en diastolische bloeddruk. Allicine is vrijgelaten uit knoflook door het hakken, kauwen of pletten. Allicine breekt hoe langer het wordt blootgesteld aan lucht, evenals wanneer het wordt gekookt. De beste manier om de gezondheidsvoordelen van knoflook beschikken is een kleine hoeveelheid rauw dagelijks eten.

Hagedoorn

De meidoorn plant is een struik met heilzame geneeskrachtige eigenschappen. Het bevat antioxidanten en flavonoïden. Flavonoïden kan de bloedsomloop verbeteren door de bloedstroom en versterking bloedvaten. Hawthorn interfereert niet met een hoge bloeddruk medicatie. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, meidoorn heeft een zeer veilige rating met de American Herbal Products Association. Echter, als je deze zeldzame bijwerkingen ervaart, stop het gebruik: hoofdpijn, hartkloppingen of misselijkheid. Als u op dit moment de medicatie digoxine of fenylefrine, geen gebruik maken van de meidoorn, als u een geneesmiddel interactie kan ervaren.

Paardebloem

De paardebloem onkruid een voedzaam plant, die kalium, zink en ijzer en vitamine C, D, A en B-complex. Paardenbloem kan niet alleen stimuleren het immuunsysteem, maar fungeert ook als een mild diureticum, die kunnen helpen die met hoge bloeddruk. Het werkt als een diureticum door te helpen de nieren meer zout en water, die de urineproductie verhoogt. U kunt paardebloem kopen in capsules, thee en tincturen. Echter, als je allergisch bent voor planten, zoals goudsbloem, chrysant of ambrosia, kunt u ook allergisch voor paardenbloem zijn. U kunt ook last van brandend maagzuur. Gebruik geen paardenbloem als je galblaas problemen of lithium gebruikt, antibiotica of maagzuurremmers.