Kruiden naar Help Detox

Een detox kan worden uitgevoerd om een ​​verscheidenheid van aandoeningen. De meest voorkomende reden om detox is om te helpen het lichaam gezonder en om gewicht te verliezen. Andere redenen zijn een detox van alcohol en drugs. Het is bij veel schadelijke stoffen zoals nicotine, cafeïne, vet voedsel, verzadigde vetten en meer innemen. Naast de commerciële producten voor het ontgiften zijn er natuurlijke kruiden om te helpen je je lichaam ontgiften.

Milk Thistle

Mariadistel is bekend als een kruid dat kan helpen je je lichaam ontgiften door het schoonmaken van de lever. Het helpt de levercellen tegen vrije radicalen en stimuleren glutathion productie. Mariadistel kan ook helpen het lichaam te ontgiften door het blokkeren van gifstoffen uit om naar de lever om te beginnen. Mariadistel kan worden gekweekt in een tuin of gevonden in het wild groeien op vele gebieden. Echter, mariadistel doet com in capsules vorm. Veel mensen hebben mariadistel gebruikt als een aanvulling op een detox van alcohol.

Rode klaver

Rode klaver is een kruid dat rijk is aan flavonoïden en isoflavonoïden. Wanneer het wordt gebruikt in conjunctuur met een detox programma heeft de mogelijkheid te helpen bij de reiniging van de lever en het bloed. Rode klaver helpt bij het verwijderen van giftige stoffen die de lever en het bloed niet verwijderen op eigen hebben. Rode klaver kan gevonden worden in vele reformwinkels of online en is het beste als gedronken als thee. Een of 2 theelepels. gedroogde rode klaver kan worden ondergedompeld in 8 ozs. kokend water om thee te maken.

Lijnzaad

Een zeer populaire detox kruid staat bekend als lijnzaad, en is te vinden in reformwinkels, online en zelfs in veel supermarkten. Lijnzaad helpen het lichaam te ontgiften door het verhogen van de stoelgang. Als detox kruid wordt lijnzaad langzaam versnellen eliminatie Nog effectief dus geen gebruik van agressieve laxeermiddelen. Niet alleen is lijnzaad goed voor degenen die proberen om detox, het kan helpen bij iemand die lijdt aan een trage spijsvertering en constipatie. Lijnzaad kan op havermout, granen en andere voedingsmiddelen worden gestrooid of roeren in een vloeibare drank.