Kruiden naar Help de bloedglucose verlagen

Diabetes is een ernstige ziekte waarbij de bloedsuikerspiegel, ook wel bekend als de bloedsuikerspiegel, verhoogd zijn. Dit kan insulineresistentie van de kant van de lichaamscellen, onvoldoende insulineproductie en / of overmatig gebruik van koolhydraten. Sommige diabetici kunnen hun conditie door middel van training en voeding alleen te beheersen, terwijl anderen dat niet kunnen. Herbal supplementen kunnen nuttig zijn voor controle van de bloedsuiker te zijn hetzij op zichzelf of als een aanvulling op de medische behandeling.

Kenmerken

Herbal supplementen kunnen worden gebruikt om bloedsuiker te verlagen, om de alvleesklier insuline en hunkeren zoetigheid minimaliseren. Sommige kruiden handelen zeer snel bloedsuikerspiegel, terwijl andere ---- zoals de pancreas helpen ---- langer duren om resultaten te produceren. Individuele resultaten zullen variëren.

Soorten

Kruiden effectief voor het verlagen van de bloedsuikerspiegel onder andere bittere meloen, goldenseal, jeneverbessen, fenegriek en kaneel. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder sap, thee, extracten en supplementen. Observeer de dosering aanbevelingen voor elk product. Jeneverbes, fenegriek en kaneel kan ook worden gebruikt in de keuken.

Voordelen

Als de bloedsuikerspiegel binnen de normale grenzen blijft veel van de ernstige complicaties van diabetes kan worden geminimaliseerd of vermeden. Kruiden kunnen de bloedglucose verlagen zonder veel van de bijwerkingen van voorgeschreven medicijnen.

Functie

Bittere meloen verlaagt de insulineresistentie van de cellen van het lichaam. Goldenseal voedt de alvleesklier en verlaagt de bloedsuikerspiegel. Jeneverbessen helpen de alvleesklier meer insuline. Fenegriek helpt lagere bloedsuikerspiegel door het stimuleren van de productie van insuline en helpt ook lager cholesterol en triglyceriden. Kaneel helpt lagere bloedsuikerspiegel en vertragingen maaglediging; wanneer het voedsel blijft in je maag langer, voel je je meer tevreden en hebben minder cravings.

Waarschuwing

Kruiden kunnen net zo effectief als voorgeschreven medicijnen zijn, dus wees voorzichtig; goldenseal bijvoorbeeld hypoglykemie, een gevaarlijke toestand waarin de bloedsuikerspiegel te laag veroorzaken. Als u overweegt het gebruik van kruiden-supplementen, moet u eerst contact op met uw zorgverlener, vooral als u enige recept of over-the-counter medicatie. Sommige kruiden zijn gecontra-indiceerd bij bepaalde medicijnen. Raadpleeg uw zorgverlener altijd vóór het staken van elke voorgeschreven medicijnen.