Kruiden naar Diabetes Cure

Diabetes is een chronische medische aandoening die ontstaat wanneer het lichaam niet in staat is om de verbruikte koolhydraten om te zetten in energie. Dit leidt tot een verhoging van het suikergehalte in het bloed van de diabetische persoon. Diabetes kan potentieel levensbedreigend zijn en het was gebruikelijk voor mensen om te sterven aan het vóór de ontdekking van insuline in 1921. Diabetes treft 16 miljoen Amerikanen en wordt beschouwd als een nationale epidemie. Er zijn een aantal kruidengeneesmiddelen voor het behandelen van diabetes die algemeen helpen om de bloedsuikerspiegel te verlagen, regenereren de pancreas en verbeteren van het lichaam metabole respons op insuline.

Werkzaamheid van Herbal Remedies voor Diabetes

Diabetes is getracht worden uitgehard met verschillende kruiden de afgelopen honderden jaren. De effectiviteit van veel van deze kruiden is bewezen door recente wetenschappelijke evaluaties. De resultaten van deze wetenschappelijke experimenten hebben aangetoond dat deze kruiden zijn effectief de symptomen van diabetes. Echter, de zorg voor diabetes vereist een voortdurende controle door een arts voor een goed beheer van de symptomen. Het wordt aanbevolen dat de patiënt en de arts samen te werken aan een behandeling doelen op basis van dat ze de ernst van de diabetes te ontwikkelen.

Blauwe bosbes

Onder de kruiden gebruikt voor de controle van diabetes is bosbes of Vaccinium myrtillus, waardoor het risico van diabetische complicaties vermindert, vermindert en stabiliseert de bloedsuikerspiegel en verbetert de bloedcirculatie in de ledematen.

Bitter Melon

Bittere meloen of Memordica charantia is een traditionele en zeer populaire diabetes te lossen in Afrika, India en China. Gebruikte vers of gedroogd, het helpt om de neurologische respons op de stimuli van zoete smaak onderdrukken, verbetert de glucosetolerantie en stimuleert de pancreatische beta cellen die insuline produceren.

Gingko Biloba en Ginseng

Ginkgo biloba is een gemeenschappelijk kruidenmiddel voor de behandeling en preventie van veel voorkomende diabetes complicaties, zoals diabetische neuropathie en slechte bloedsomloop in de ogen en netvlies. Ginseng of Panax ginseng ook het verbeteren van de afgifte van insuline en insuline-receptoren in de weefsels, en verlaagt de bloedsuikerspiegel. Siberische ginseng of Eleuthrococcus senticosus helpt het lichaam omgaan met de stress, veroorzaakt door diabetes door middel van suiker schommels en onevenwichtigheden.

Devil's Club, en Dandelion

Devil's club of Oplopanax horridum helpt om het bloed normaal te houden, balanceert schommelingen en vermindert hoge bloeddruk. Het is geschikt voor mensen die licht overgewicht en is vergelijkbaar in functie ginseng. Het gebruik van een paardenbloem bevordert de gezondheid van de lever en houdt de bloedsuikerspiegel door middel van metabolisme in de lever.

Gymnema en Holy Basil

Gymnema of Gurmar / Gymnema sylvestre verhoogt insuline niveaus in het lichaam en verlaagt de algehele insulinebehoefte met 45% tot 75%. Het vermindert verlangen naar suiker en de mogelijkheid om zoetigheden tot drie uur. Heilige basilicum of Ocimum sanctum ook verlaagt de bloedsuikerspiegel aanzienlijk zonder bijwerkingen.

Zoethout en Stevia

Zoethout of Glycyrrhiza glabra normaliseert glucagon en corticosteroïden, dat de bloedsuikerspiegel van de cellen, de absorptie en de opslag te controleren. Stevia of Stevia rebaudiana is een veilige en effectieve natuurlijke zoetstof voor diabetici en antidiabetica en is beschikbaar in vele vormen.