Kruiden naar Cold Feet Help

Kruiden naar Cold Feet Help

Koude voeten wordt meestal veroorzaakt door een slechte bloedsomloop als gevolg van een gebrek aan lichaamsbeweging of lage bloeddruk. Het kan ook worden veroorzaakt door blootstelling aan koud weer, dragen strakke schoenen en sokken, en meer ernstige aandoeningen zoals arteriosclerose, diabetes en schildklieraandoeningen. Roken kan ook de neiging tot koude voeten, omdat het vernauwt de bloedvaten. Bepaalde kruiden te helpen met het verhogen van de bloedcirculatie, waardoor koude voeten impairment stoppen.

Gentiaan

Oorspronkelijk uit Europa en Turkije, wordt gentiaan geteeld in Noord-Amerika. De wortel wordt medicinaal gebruikt om het bloed te zuiveren en blazen de bloedcirculatie. Het is ook een bekend bitter, bittere stoffen zoals de glycosiden amarogentin en gentiopicrin. De glycoside gentiopicrin helpt ook de lever te beschermen.

Zelfs wanneer verdund 50.000 keer, kan bittere smaak gentiaan's worden gedetecteerd. Daarom is het nuttig als de spijsvertering door het stimuleren van de secretie van zoutzuur in de maag en speeksel in de mond.

Om te helpen met de bloedsomloop, verdunnen 20 druppels gentiaan tinctuur in een kopje water en drink langzaam.

Duizendblad

Gevonden wereldwijd groeiende bijna overal, duizendblad is een geneeskrachtig kruid vaak gebruikt om de bloedsomloop te stimuleren, want het verbetert de bloedcirculatie in de aderen. Het bevat ook harsen die adstringerende eigenschappen en is bekend om een ​​krachtige anti-inflammatoire en antiseptische kruid.

Bittere smaak duizendblad's stimuleert de eetlust en verhoogt de opname van voedingsstoffen. De stimulatie van de bloedsomloop is het nuttig bij het behandelen koude voeten, spataderen, trombose en aambeien.

Thee uit de verse kruid is een goede manier om de geneeskrachtige kwaliteiten van duizendblad ontvangen. Het is ook effectief tot 20 druppels duizendblad tinctuur verdunnen in een kopje warm water en neem drie keer per dag.

Wormwood

Alsem kan extern worden gebruikt als een kompres om te helpen met pijn in verband met reuma en te helpen bij het stimuleren van een slechte bloedsomloop. Bij inwendig gebruik, alsem fungeert als een cardiale stimulans ook helpen om de bloedcirculatie te verbeteren. Het is ook bekend leverinsufficiëntie steun stimuleert galblaas en lever afscheidingen.

Alsem wordt beschouwd als een van de meest bittere kruiden zijn, helpen met indigestie, gebrek aan eetlust en maagpijn.

Om een ​​kompres te maken laat je een dikke stof in een alsem infusie, bereid door het koken van 1/4 kop van de bladeren in 2 kopjes water. Als tinctuur wordt 10 druppels op een suikerklontje en neem driemaal daags.