Kruiden Met de rijkste bron van Resveratrol

Kruiden Met de rijkste bron van Resveratrol

Resveratrol is een natuurlijke stof die voorkomt in vele bronnen, waaronder druiven, bramen en Japanse kruiden. Het wordt ook gevonden in wijn, vooral rode wijn, en wordt beschouwd als de bron van de gezondheidswaarde van gebruik van rode wijn in matiging. Resveratrol is een antioxidant, een stof die schadelijke producten uit het lichaam. Er wordt ook gedacht aan nuttig bij de behandeling hartziekten, kanker en hoge cholesterol.

Hu Zhang

Het kruid hu Zhang heeft de hoogste concentratie van resveratrol en is de rijkste bron. Het wordt vaak gebruikt in supplementen met resveratrol, met zijn wortels de bron, en het is er in overvloed in Japan, volgens The Herb Connection. Zijn wetenschappelijke naam is Polygonum cuspidatum, en het is bekend onder vele andere namen, zoals de Mexicaanse bamboe, Japanse duizendknoop en Fallopia japonica.

Mulberry

De moerbeiboom is een kruid en een goede bron van resveratrol, hoewel niet zo rijk als hu zhang. Resveratrol is gevonden in alle drie de varianten van de moerbeiboom: wit, zwart en rood. De vruchten kunnen rauw gegeten worden of verwerkt tot gelei, wijn of desserts, volgens Sand Mountain Herbs.

Grape Seed Extract

Druivenpit extract is een uitstekende bron van resveratrol en is verantwoordelijk voor resveratrol in wijn. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, hadden vrijwilligers in een studie die druivenzaadextract nam niveaus van antioxidanten verhoogd.