Kruiden Geneeskunde voor ADHD

Als u of uw kind zijn gediagnosticeerd met Attention Deficit-Hyperactivity Disorder (ADHD), kunnen medicijnen worden aanbevolen. Behandeling voor ADHD kan de patiënt helpen omgaan met leerproblemen en gecompromitteerd sociale vaardigheden, maar de behandeling kan niet altijd-recept gebaseerd zijn. Sommige patiënten hebben ontdekt dat alternatieve oplossingen, evenals eenvoudige levensstijl en veranderingen in het dieet, helpen het beheer van de ADHD-symptomen.

Vetzuren, Magnesium

Omdat ADHD wordt meestal gekenmerkt door een gebrek aan concentratie, is het zinvol om nader te onderzoeken dieet van de patiënt en aanpassingen die zouden kunnen worden die van invloed zijn vermogen om zich te concentreren en / of zijn impulsiviteit.
Essentiële vetzuren kan een optie zijn, als deze noodzakelijk zijn voor het functioneren van de hersenen. Nature in vis en bepaalde noten worden vetzuren ook toegevoegd aan andere levensmiddelen. Zoek EPA (eicosapentaeenzuur), DHA (docosahexaeenzuur), GLA (gamma-linoleenzuur) en arachidonzuur.
Een supplement is L-carnitine, die kunnen helpen verbeteren gedrag.
Tenslotte magnesium kan een rol spelen bij ADHD symptomen. Volwassenen moeten 200 mg per dag in te nemen.

Dingen om te elimineren

Twee diëten die zijn gekoppeld aan het verlichten van de symptomen van ADHD zijn de Feingold en hypoallergeen dieet. De Feingold dieet is gecentreerd rond de beëindiging of vermindering van voedingsmiddelen die salicylaten bevatten, die hyperactiviteit kan veroorzaken. Gevoeligheid voor salicylaten verschilt van persoon tot persoon, maar bij kinderen, een schatting voorspelt dat tussen de 10 en 25 procent heeft de gevoeligheid. Andere voedingsmiddelen geëlimineerd door het Feingold dieet omvatten bepaalde chemicaliën, additieven en kleurstoffen vaak gevonden in verwerkte voedingsmiddelen. Bijvoorbeeld, tartrazine, een gele kleurstof, is aangetoond over symptomen bij kinderen reeds predispositie voor ADHD gedrag te bewerkstelligen. De Feingold dieet is het beste beheerd met de hulp van een licentie voedingsdeskundige of door een vertegenwoordiger van de Feingold Association.
Als voor levensmiddelenadditieven, een studie hief deze van de voeding van een groep kinderen en opgenomen een duidelijke verbetering van hun gedrag en voegde ze terug in het voedsel van een derde van de groep. ADHD-symptomen dook in de kinderen in die groep.
Of suiker leidt tot hyperactiviteit kan klinken als de lancering van een fabeltje '. Maar het beperken of vermijden van suiker kan zijn verdiensten hebben als het gaat om ADHD. Volgens een studie, kinderen met ADHD geprofiteerd van het vermijden van suiker, zoals blijkt uit een vermindering van onrust en agressiviteit. De verbetering in het gedrag was meer uitgesproken bij meisjes dan bij jongens.

Kruiden en supplementen. Een aantal ouders toevlucht tot alternatieve oplossingen als alternatief voor psychostimulantia en andere drugs. Deze producten zijn St. Janskruid, Ginkgo biloba, Panax ginseng, melatonine, en dennen schors extract. Op basis van bestaande gegevens, maar niemand kan worden aanbevolen, met name voor kinderen.

Wijzigingen Lifestyle

Of u nu kiest voor ADHD met recept of alternatieve geneeskunde te beheren, kan een aantal eenvoudige veranderingen in levensstijl ook verlichten van de symptomen en helpt je door de dag meer gefocust. Waaronder deze: goed eten, regelmatig te bewegen, krijgen een voldoende hoeveelheid slaap per nacht, en het verminderen van onnodige stress. Als de symptomen blijven, moet u een grondig lichamelijk onderzoek om uit te sluiten andere mogelijke oorzaken hebben.