Kruiden gebruikt voor Skin & Tissue Healing

Kruiden gebruikt voor Skin & Tissue Healing

Eeuwenlang kruiden zijn gebruikt voor hun geneeskrachtige eigenschappen in het helen van de huid en het weefsel aandoeningen. Veel van die kruiden en planten die in de oudheid voor hun genezende krachten worden nog steeds gebruikt vandaag in de alternatieve geneeskunde. Je kan ze vinden in thee, supplementen, actuele genezing crèmes, zeep en cosmetica. Natuurlijke kruiden-behandelingen bieden verlichting zonder de bijwerkingen die kunnen komen met het gebruik van voorgeschreven medicijnen. Kruiden kunnen worden geconsumeerd gedroogde of verse, geëxtraheerd in oliën, zalven, tincturen en comprimeert.

Smeerwortel

Gebruik de heilzame kruid smeerwortel om genezing te bevorderen om je huid en weefsel. Smeerwortel staat bekend om zijn regeneratieve bevoegdheden en zijn vermogen om beschadigd weefsel en de huid zichzelf te herstellen sneller helpen. Solliciteer smeerwortel als een actueel zalf of comprimeren, of drink het als een kruidenthee.

Aloë Vera

Als u brandwonden, schaafwonden of ander weefsel wonden, probeer het kruid aloë vera te versnellen het genezingsproces. Aloë bladeren bevatten een heldere gel die wordt gebruikt als een topische zalf. Het heeft de mogelijkheid te dringen in de diepste lagen van de huid op huid en weefsel regeneratie te bevorderen. Het groene deel van het blad dat de gel heen kan worden omgezet in een sap of gedroogd en meegenomen in capsules. Voor een optimaal profijt gebruikt aloë vera als een actueel zalf om uw verbrande of beschadigde huid.

Calendula

Voor de verlichting van huiduitslag en wonden, gebruik maken van de geneeskrachtige kruiden calendula. Calendula heeft een antivirale en antibacteriële eigenschappen, vermindert ontstekingen en helpt bij de genezing van weefsel wonden. Solliciteer calendula als een actueel zalf, of neem als een tinctuur.

Kamille

Probeer het kruid kamille voor de verlichting van de huid en het weefsel aandoeningen. Het medicinaal gebruik van kamille op een breed scala van huidaandoeningen te behandelen gaat terug tot de oude Egyptenaren. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, hebben dierstudies dat kamille vermindert de ontsteking, snelheden wondgenezing en heeft antibacteriële, antischimmel en antivirale eigenschappen. Masseer een actueel zalf met kamille in de huid.

Echinacea

De-immuunsysteem stimuleren kruid echinacea werd gebruikt door indianen meer dan vierhonderd jaar geleden om wonden en infecties te behandelen. Volgens de Herb Research Foundation, echinacea anti-inflammatoire eigenschappen maken dit nuttig uitwendige behandeling van huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis. Plet de blaadjes en wrijf ze direct op je huid, of de aanschaf van een actueel crème met echinacea. Echinacea kan ook worden opgevat als een kruidenthee of in capsule supplementen.

Guldenroede

Kijk voor een actueel crème dat het kruid guldenroede bevat toe te passen op uw huid. Guldenroede is gebruikt als een geneeskrachtig kruid al eeuwenlang om langzaam genezende wonden en huidaandoeningen te behandelen. Inheemse Amerikanen zouden kook de bladeren en gebruik ze lokaal als een antiseptisch om infectie te voorkomen en te helpen bij de genezing. U kunt ook een kruidenthee met guldenroede.