Kruiden die genezen Reumatoïde Artritis

Reumatoïde artritis is een moeilijk en ongemakkelijk voorwaarde dat permanente symptomen en effecten, gekenmerkt door pijn, vermoeidheid en zwelling die steeds erger wordt tijd heeft. Kruidengeneeskunde biedt veel zachte kruiden dat voor de behandeling van de oorzaken en symptomen van reumatoïde artritis hebben bewezen. Kruiden behandeling van reumatoïde artritis werkt door ontgiften van het lichaam, het verbeteren doorbloeding en vermindering van ontsteking.

Tincturen

"The One Earth Herbal bronnenboek" beveelt aan dat kruiden-supplementen en behandelingen voor reumatoïde artritis worden genomen door tinctuur voor de beste opname van de genezende kruiden-componenten. Een tinctuur is een voorbereiding van de kruiden die inhoudt dat het weken van de kruiden in het drinken van alcohol om de actieve bestanddelen te halen. De tinctuur wordt dagelijks via een druppelaar toegediend. Je moet nooit te gebruiken alcohol of geen alcohol voor consumptie bestemd om een ​​tinctuur te bereiden. Kruidendokters geloven dat tincturen laat de heilzame bestanddelen van het kruid beter wordt opgenomen in het lichaam. U kunt tincturen kopen bij de meeste natuurwinkels of uw kruidenmiddel maat bereid door een ervaren kruidkundige.

Milk Thistle

"One Earth" beveelt melkdistel de giftige opbouw, waarvan wordt aangenomen dat een trigger voor reumatoïde artritis symptomen te behandelen. Mariadistel een genezende kruid met krachtige antioxidanten die de vrije radicalen die bijdragen tot de zwelling en ontsteking die met reumatoïde artritis vernietigen. Mariadistel is bekend in de kruiden-supplement gemeenschap om zijn lever reinigende eigenschappen.

Gewoon varkensgras Complex

Volgens "The Pharmacy Guide to Herbal Remedies", reumatoïde artritis en vele andere vormen van artritis kan worden behandeld met een verbinding genaamd Gewoon varkensgras Complex. De actieve ingrediënten in de Gewoon varkensgras Complex - naast Gewoon varkensgras - inclusief berk, guldenroede, heermoes en brandnetel.

Berk en brandnetel

Birch fungeert als digestief stimulans en een anti-inflammatoire, waardoor de zwelling effecten geassocieerd met reumatoïde artritis. De brandnetel onderdeel van het Gewoon varkensgras Complex traktaties reumatoïde artritis door het verminderen van het niveau van urinezuur in het lichaam. Het niveau van urinezuur wordt verminderd door de uitscheiding van zure verbindingen in het lichaam. Het urinezuur uitscheiden effecten van brandnetel worden ook gebruikt voor de behandeling van jicht. Brandnetel mogen niet rauw worden geconsumeerd als het een reactie kunnen veroorzaken. Bereidingen van gedroogde bladeren zijn los en als capsules voor gebruik als kruiden-supplementen.

Silica

Silica is een actief ingrediënt in vele kruiden behandelingen die reumatoïde artritis genezen. Zoals varkensgras, brandnetel bevat ook silica, die de bloedsomloop gezondheid kunnen verhogen en verbeteren van het cholesterolgehalte. Silica is ook te vinden in te vullen formulier, een afgeleide van bamboe. Natuurlijke silica is aangetoond artritis en osteoporose, en verhoogt ook de bloedsomloop en verbetert cholesterolgehalte. Silica is een belangrijk mineraal in het lichaam die de gezondheid van het skelet verbetert, zoals silica kan voorkomen en genezen fracturen.