Kruiden Dat zal reinigen van een Colon

Kruiden Dat zal reinigen van een Colon

Goede colon functioneren is van fundamenteel belang voor de algehele gezondheid en welzijn. Bijgevolg is een regelmatige reiniging van de dikke darm is essentieel.

Een verscheidenheid aan producten op de markt kan de dikke darm te reinigen. Veel kruiden colon reinigt zijn bij uitstek geschikt voor mensen die willen een natuurlijk product te gebruiken te helpen.

Aloë Leaf

Aloe algemeen wordt gezien als een behandeling van huidaandoeningen. Echter, aloë ook gebruikt als een kruid om de dikke darm te reinigen. Wat is er bekend als aloë latex is gevonden in de bladeren van de plant. Gemalen blad van de Aloe latex is een effectieve kruiden laxeermiddel dat de dikke darm reinigt.

Senna

Senna is een kruid veel gebruikt om een ​​colon reinigen. Senna bevat anthraquinonen, welke verbindingen die ervoor zorgen dat de dikke darm te contracteren en leiden tot stoelgang zijn. Het moet niet dagelijks worden gebruikt, maar is geschikt voor incidenteel gebruik als een dubbele punt schoonmaken.

Cascara Sagrada

Cascara Sagrada is een zachte en toch sterk en effectief laxeermiddel dat op grote schaal wordt gebruikt voor dubbele punt zuivering. Zoals het geval is met senna, cascara sagrada bevat anthraquinonen. Nogmaals, dit zijn verbindingen die contracties veroorzaken in de dikke darm zelf. Deze samentrekkingen verhogen de drang om een ​​stoelgang. Bovendien cascara sagrada versterkt de spieren van de colon. Het netto effect van deze taak is te helpen bij het elimineren van constipatie.

Chinese Rabarber

Chinese rabarber bevat zowel anthraquinonen en tannines. Tannines zijn handig bij het oplossen van diarree beschouwd. Bovendien tannines verminderen ontsteking in het colon.

Psyllium

Psyllium wordt op grote schaal gebruikt als een kruidenmiddel voor een verscheidenheid van redenen, waaronder een dubbele punt schoonmaken. Psyllium werkelijk gebruikte een verscheidenheid van de meest gebruikte over-the-counter en recept laxeermiddelen. Psyllium zaden en schillen bevatten slijm, waardoor het water in het spijsverteringsstelsel absorbeert. Dit leidt tot grotere ontlasting die de dubbelpuntmuren veroorzaakt samentrekken, waardoor een reinigende stoelgang.