Kruiden Dat Verbeter het vasculaire systeem

Kruiden Dat Verbeter het vasculaire systeem

Het vasculaire systeem bestaat uit slagaders en aders die bloed door het lichaam. Slagaders voeren zuurstofrijk bloed van het hart terwijl aders voeren zuurstofarm bloed terug naar het hart. Omdat het menselijk lichaam ouder, slagaders dikker, smal en verstijven, waardoor de juiste omgeving voor coronaire hartziekten en andere ziekten te ontwikkelen. Sommige kruiden zorgen voor een natuurlijke manier te verbeteren en versterken van het vasculaire systeem.

Hawthorn Berries

Meidoorn bessen zijn rijk aan bioflavonoïden. Dit kruid werkt om het hart normaliseren door verhoging van de toevoer van bloed en zuurstof door het lichaam. Hawthorn is een zachte kruid dat veilig kan worden gebruikt voor hartzwakte en hartkloppingen. Meidoorn bessen behandelen angina pectoris en coronaire hartfalen, versterken cardiovasculaire spieren, verlagen de bloeddruk en de spijsvertering.

Ginkgo Biloba

Ginkgo biloba positief effect het vasculaire systeem circulerende bloed en zuurstof naar vitale organen in het lichaam in een meer effici├źnte wijze. Naast vasculaire voordelen, ginkgo biloba verbetert het geheugen en de concentratie. Krachtige anti-oxidanten in het kruid kan ook vertragen het verouderingsproces.

Butcher's Broom

Mensen die last hebben van pijn en zwelling veroorzaakt door een slechte bloedsomloop kan verlichting te vinden door het nemen bezem het kruid slager. Het nemen van een capsule drie keer per dag verbetert de bloedsomloop in de handen, voeten en benen. Inname van een kruid genaamd cayennepeper in combinatie met de slager bezem verbetert de bloedsomloop.

Knoflook

Knoflook, een multifunctioneel kruid, behandelt alles van oorontstekingen tot hart-en vaatziekten. Knoflook verlaagt de bloeddruk, cholesterol, helpt bij de spijsvertering, verlicht gas-en ademhalingsproblemen en meer. Een teentje knoflook per dag zou wel eens de dokter weg te houden. Knoflook is ook beschikbaar in aanvullende capsules.

Ginseng

Verschillende soorten ginseng bieden verschillende verbeteringen aan het vaatstelsel. Amerikaanse ginseng werkt goed voor veel mensen met een hoge bloeddruk. Ginseng is een wortel vaak gebruikt door atleten om topprestaties te bereiken en hen een voorsprong op de concurrentie. Adaptogene eigenschappen van ginseng geeft dit kruid de mogelijkheid om het vasculaire systeem normaliseren en stabiliseren bloedsuikerspiegel wanneer het te laag is.

Diureticum Kruiden

Diureticum kruiden, zoals klit, vogelmuur, paardebloem, mariadistel en brandnetel, flush vloeistoffen uit het lichaam door middel van de urinewegen. Fluid spoelen helpt reinigen het vasculaire systeem en de nieren en de lever.

Total Health Kruiden

Sommige kruiden zijn nuttig voor het verbeteren van de algehele gezondheid en welzijn. Kurkuma extract biedt voordelen voor de gezondheid met anti-inflammatoire eigenschappen en wordt gedacht om te voorkomen dat borstkanker, samen met het ontgiften van de lever, die een natuurlijke pijnstiller, helpt bij het afvallen en het verlagen van cholesterol.

Gemberwortel helpt bij misselijkheid, vermindert ongemak en zwelling, verlicht zuurbranden en menstruele krampen en helpt voorkomen dat koude en griep. Genomen in standaard extract vorm, gember bevat een schat aan voordelen.