Krop Cleanse Hjem Løsning for Worms

Parasitiske orme, der lever i tarmen kan føre til forstyrret maver, dårlig ånde, vægttab, forstoppelse, svimmelhed, kramper og andre sundhedsmæssige forhold. Forårsaget af forurenet mad eller vand, uhygiejnisk levende eller gå barfodet på kontaminerede overflader, kan indvoldsorm infektioner blive renset fra kroppen med medicin let tilgængelige på apoteket. Men der er også ganske få effektive hjem retsmidler mod orm behandling.

Hvidløg

Hvidløg, anvendes enten som friske nelliker eller som en ekstrakt, er en mangeårige hjem afhjælpe. Indtager tre fed hvidløg tidligt om morgenen før morgenmaden. En gammel men populær løsning indebærer at placere et fed hvidløg på den eneste af hver sko, så når du går, trykket knuser hvidløg, frigiver sin olie. Denne olie optages gennem fodsålen og bevæger sig opad gennem blodbanen til tarmene, hvor det bidrager til at ødelægge parasitterne.

Coconut

Kokos er et andet organ-rense hjem afhjælpe for orme. Om morgenen spiser 1 spsk. friskmalet kokos, og tre timer senere med omkring 50 ml ricinusolie blandet med 350 ml mælk. Følg denne rutine, indtil din krop er slippe af orme.

Papaya

Umodne papaya er rig på papain, et stærkt fordøjelsesfremmende enzym, der hjælper med at fjerne orme fra dit system. Tag 1 spsk. hver af honning og saft af frisk umodne papaya og bland dem med 4 spsk. lunkent vand. To timer senere, drikker en blanding af 50 ml ricinusolie og 350 ml varm mælk. Dette skulle vise resultater inden for to dage. En teskefuld af pulveriserede papaya frø blandet med en kop mælk før morgenmad hver dag er også gavnligt. En anden papaya afhjælpe involverer bladene af planten. Stejl 15g tørret papaya blade i 1 qt. kogende vand og tilsæt 1 spsk. af honning.

Granatæble

Barken af ​​granatæble rod og stængel er rig på punicine, et alkaloid, der fungerer som en orm frastødende. Stejl en håndfuld flager af granatæble bark i 1 qt. kogende vand, så lad infusionen cool. Tag omtrent 80 ml denne kolde løgnehistorie tre gange om dagen, en times mellemrum. Top det med et afføringsmiddel efter den sidste dosis af dagen.

Andre hjem retsmidler

At hjælpe med at fjerne orme, kan du også bruge masser af gurkemeje i madlavning, gå på en diæt af kun ananas i fire dage eller drikke fed te tre gange om dagen i en uge. Prøv også at spise og drikke masser af frugt og juice og undgå fede fødevarer såsom fløde, smør og ost i en uge for at hjælpe med at fjerne indvoldsorm.