Kosttillskott för Chest Trängsel

Folk kan få bröstet trängsel av allergier, förkylning eller influensa. Medan många over-the-counter mediciner säljs för att lindra bröstet trängsel, kan du också prova vissa tillägg för att lossa slem i lungorna.

Signifikans

Vissa människor kanske inte gillar att ta hostmediciner eller läkemedel och kosttillskott ger ett mer naturligt sätt att lindra bröstet trängsel. Vissa läkemedel kan också orsaka allvarliga biverkningar, enligt WebMD. Naturliga kosttillskott kan vara ett säkrare alternativ.

Typer av kosttillskott

Kardborre, kungsljus och vitt furu är tre tillskott är kända för att lindra bröstet trängsel av allergier eller förkylningar. Capsicum, en peppar, kan användas som en slemlösande för att lindra trafikstockningar och hosta.

Andra typer av Kosttillskott

Eucalyptus är en ört som kan lindra bröstet trängsel. Enligt University of Maryland Medical Center, innehåller eukalyptus tanniner, som tros minska inflammation. Eucalyptus kan tas genom munnen i tablettform eller under tungan som en vätska.

Effekter av oljor

Vissa oljor, såsom lavendel och pepparmynta, kan gnuggas på bröstet eller används i en Vaporizer att lindra bröstet trängsel. Eucalyptus kan också användas på samma sätt. Spreading dessa på bröstet och använda dem i en förångare kan tillhandahålla ett effektivt sätt att rensa slem från lungorna.

Varning

Vissa örter ska inte användas om du har vissa förutsättningar. Till exempel bör en person med tuberkulos, lupus eller multipel skleros inte använda eukalyptus för bröstet trängsel. Örter kan orsaka huvudvärk, yrsel, illamående, kräkningar och hjärtklappning. Kontrollera med din läkare om du är osäker på att ta ett visst tillägg.