Kosten voordelen van self-verzekerde medische plannen

Grote bedrijven kunnen kijken naar de bevoorrading van hun werknemers met een zelf-verzekerde medische plannen. Met deze optie kan de werkgever om te beslissen over een universeel plan voor werknemers, terwijl ook de veronderstelling dat het grootste deel van de kosten van de ziekteverzekering. Hoewel de werkgever zich bijna alle van de risico's, zelf-verzekerde plannen hebben ook kostenvoordelen.

Besparen op Premies

Grote bedrijven geld te besparen op een eigen verzekering medische plannen door het omzeilen van hoge premies van een verzekeringsmaatschappij. De werkgever plaatst de inkomsten in het universele zelf-verzekerde plan dat alleen betaalt de overdekte voordelen. Dit geld gaat direct in de aanspraken wanneer personeelsleden claims indienen. Dit bespaart de werkgever geld, omdat zij niet hebben aan de verzekeringsmaatschappij te betalen maandelijkse premies voor de medische plan.

Mandated staat Voordelen Vrijstelling

Corporaties biedt self-verzekerde plannen zijn vrijgesteld van de regelgeving in bepaalde staten op basis van de Employee Retirement Income Security Act, of ERISA. Onder ERISA, hoeft de werkgever niet te state premie belastingen op ziektekostenverzekering plannen te betalen, omdat de werkgever laat zich niet in de business van het aanbieden en verkopen van verzekeringen. Met zelf-verzekerde plannen, de werkgever ook dekt alleen de voordelen die ze opgeven in plaats van om state-opdracht voordelen bieden. Alleen de staat van Hawaï is een uitzondering op de federale ERISA regelgeving.

Minimum Premium Plan

Werkgevers hebben een breed scala aan opties beschikbaar bij het aanbieden van zelf-verzekerde regelingen. De werkgever kan beslissen wat voordelen te bieden en hoeveel verzekeringsrisico's zij wenst te dekken. Dit kan zorgen dat de werkgever om plannen op maat door hoeveel fondsen geplaatst in de verzekering. Een andere manier corporaties streven naar een kostenvoordeel is door het aanbieden van een minimale premie plan. In dit type van het plan, de werkgever werkt bij een verzekeringsmaatschappij. De werkgever betaalt alle vorderingen tot een bepaald bedrag, en de verzekeringsmaatschappij betaalt iets meer dan dit bedrag. Daarnaast is er een minimale premie plannen bespaart de werkgever geld als de verzekeringsmaatschappij behandelt alle verwerking van claims en andere administratieve taken.

Stop-loss

Wanneer aanspraken uitgegroeid tot een financiële last voor de corporatie, kan de werkgever stop-loss dekking te kopen om te gaan met het zelf-verzekerde medische plannen. Dit type van herverzekeringsdekking stelt een limiet aan het bedrag van de kosten van de werkgever moet betalen. De werkgever kan deze limiet voor elke werknemer de individuele gezondheid dekking hebben, of kan een limiet groep voor de gezondheid van de dekking van de gehele onderneming hebben.