Korrekte åndedrætsøvelser

Da vejrtrækning er automatisk, de fleste af os tager det for givet. Men der er en rigtig måde og en forkert måde at trække vejret. De fleste af os holde vores maver ind og puste ind i vores kister, hvilket skaber lavvandede, ineffektive vejrtrækninger. At lære at trække vejret dybt ind i maven vil give dig stærkere, fyldigere vejrtrækninger til sang, motion og andre aktiviteter, der kræver en masse luft.

Tilbagelænet abdominal vejrtrækning

Læg dig ned på ryggen et sted komfortable og flad. Gulvet eller en træningsmåtte vil fungere godt, men du kan også bruge en fast madras. Sæt en bog på toppen af ​​din mave. Træk vejret ind i bunden af ​​dine lunger, så bogen stiger, mens brystet forbliver niveau. Udånder og se bogen efteråret med din ånde. Træk vejret ind og ud langsomt flere gange, forsøger at ubesværet trække vejret ind i maven.

Siddende abdominal vejrtrækning

Prøv en siddende version af abdominal vejrtrækning. Sid ret op i en stol og lægge en hånd på dit bryst og den anden hånd på maven. Træk vejret dybt ind i din mave, så hånden på den bevæger sig udad, mens hånden på brystet forbliver i samme position. Når du får hænge af det, så prøv at tælle til at udvide dine vejrtrækninger. Træk vejret i fire slag, holde vejret i to slag, og derefter puste ud i fire slag. Du kan gradvist langsommere din optælling eller tilføje flere slag for at udvide din ånde. Forsøge at opretholde abdominal vejrtrækning hele dagen.

Yoga Vejrtrækning

Prøv en komplet yoga ånde. Lig på ryggen, som i den første øvelse og ånder ind i din mave. Når du har udfyldt den nederste del af dine lunger, ånde ind i dit bryst. Hold vejret i et øjeblik, og derefter ånde ud igen. Dit bryst skal sænke først, efterfulgt af din mave. Praksis vejrtrækning på denne måde, så langsomt som muligt. Med praksis, vil du øge din lungekapacitet, som vil gøre din abdominal vejrtrækning mere effektiv. Dette er også en stor øvelse for afslapning.