Koortslip Cure

Koortsblaasjes of koorts blaren, zijn een veel voorkomend virus dat als kleine tot middelgrote blaren die rood zijn weergegeven, kunnen heldere vloeistof sijpelt en zijn zeer pijnlijk. Zij verschijnen rond of op de lippen of de hoeken van de mond en laatste gemiddeld ongeveer twee weken. Hoewel er geen permanente genezing voor koortsblaasjes, zijn er medicijnen en behandelingen die helpen zich te ontdoen van hen en voorkomen dat ze opduiken zo veel.

Oorzaken

Koude zweren veroorzaakt worden door herpes simplex virussen (HSV-1 of HSV-2). De meeste mensen die last hebben van een koortslip hebben het virus al sinds ze een kind was, want het wordt door de bevalling of contact met een lichamelijke vloeistof zoals speeksel van iemand die besmet is. Er zijn veel dingen die een koortslip veroorzaken, en begrijpen hoe deze triggers te voorkomen is de sleutel tot het verminderen van koortslip uitbraken. Ze kunnen ontstaan ​​door te veel zon, ziekte, menstruatie of tijden van hoge stress. Deze dingen lagere effectiviteit van het immuunsysteem, die op zijn beurt laat koortsblaasjes overnemen. Een slechte voeding ontbreekt in calcium of het aminozuur lysine kan leiden tot een koortslip, omdat lysine voorkomt het.

Behandelingen

De meest populaire behandelingen voor koortsblaasjes is over-the-counter of op recept medicijnen. Deze worden gebruikt om de pijn te verminderen en de tijd een koortslip aanwezig en helpen genezen. Wanneer we kijken naar de medicatie, zorg ervoor dat degene die je koopt wordt gebruikt om een ​​koortslip te genezen, en niet alleen de symptomen behandelen. Deze medicijnen moeten de koortslip geneest in ongeveer twee dagen minder dan ze zouden van nature, maar ze zal de pijn weg te gaan onmiddellijk en verzachten de pijn. Voor een andere wijze van onmiddellijke verlichting, genieten een handdoek in koud water en plaats het op koortslip drie keer per dag voor ongeveer 20 minuten per keer. Het zal helpen hydrateren en krimpen de koortslip. Neem ibuprofen om de zwelling en pijn te verminderen, niet eten zure voedingsmiddelen die het zal irriteren, zoals citrus, en spoel je mond regelmatig met een zuiveringszout mondspoeling.

Het voorkomen

Je best doen om meer koortslip uitbraken te voorkomen is het belangrijk om uw gezondheid en comfort niveau. Omdat ze kunnen worden veroorzaakt door blootstelling aan de zon, zorg ervoor om een ​​sterke SPF lippenbalsem of zonnescherm te dragen. Probeer je stress niveau te houden op een minimum en regelmatig te vervangen uw tandenborstel. Neem kruiden om uw immuunsysteem te stimuleren, zoals goldenseal of echinacea en dagelijkse vitaminen zoals vitamine C, vitamine E, zink, vitamine B12 en foliumzuur. Deze dragen bij aan de genezing, hydratatie en werking van het immuunsysteem lip. Aantal inname van voedsel zoals granen, noten, zaden en chocolade omdat ze hoog in het aminozuur arginine, waarvan is bewezen koortslip uitbraken stimuleren.