Koortslip Behandeling voor Peuters

Koortsblaasjes maken volwassenen zich ellendig, dus stel je de effecten op een peuter. Hoewel er geen onmiddellijke oplossing, met de juiste behandeling van uw kind weer normaal vrij snel kan zijn.

Mond spoelen

Als de koortslip symptomen ernstig zijn, kan een tandarts of huisarts een recept voor Kaopectate of Benadryl bieden. Breng de medicatie om het getroffen gebied met wattenstaafjes.

Tylenol

Als uw kind koorts heeft of heeft spierpijn als gevolg van een koortslip, voor kinderen Tylenol is goed voor het verminderen van de temperatuur en het verlichten van pijn. Volg de instructies op de verpakking.

Abreva

Hoewel een koortslip 1 tot 2 weken te verdwijnen kan nemen, Abreva helpt het proces te versnellen, terwijl het minimaliseren van de pijn. Het is het beste voor peuters met terugkerende koortsblaasjes.

Hygiƫne

Sta erop dat uw kind wast zijn handen vaak, en houd hem niet tegen de koortslip. Indien niet, kan infectie verspreiden van andere delen van het lichaam.

Andere tips

Houd de koortslip droog. De vochtiger het is, hoe langer het duurt om te genezen. Om uitdroging te voorkomen, moedig uw peuter om veel te drinken.