Kool Dieet Plan

De kool soep dieet is een caloriearm dieet plan dat bestaat uit de consumptie van soep gemaakt voor elke maaltijd of wanneer hongerstakingen. Het plan is in de loop der jaren, maar de soep blijft constant in de week-lange plan. Bronnen zeggen het plan belooft een verlies van ongeveer 10 pond tijdens die week.

The Recipe

Het recept voor de kool soep varieert, maar de belangrijkste ingrediënten zijn hetzelfde - kool en tomaten. Probeer te experimenteren door het toevoegen van andere groenten aan, maar beide moeten worden opgenomen. Eet zoveel van de soep en drink zoveel water als nodig elke dag om tevreden.
Basic Kool en Groentesoep
6 grote groene uien in blokjes gesneden
2 groene paprika's in blokjes gesneden
2 blikjes tomaten in blokjes (natrium-vrij indien mogelijk)
3 hele wortelen of 15 baby wortelen in plakjes
1 bosje selderij in blokjes gesneden
1 zakje voorgesneden kool cole slaw mix of 1 hoofd van kool
2 blikjes laag natriumgehalte bouillon (rundvlees, groente of kip al het werk)
Breng op smaak (probeer het niet te zout bevatten)

Sauté blokjes gesneden groene uien, groene paprika en selderij in 1 eetlepel olijfolie tot ze zacht op matig hoog vuur in de bodem van een soeppan. Voeg de kool toe (bij gebruik van een hoofd van kool verwijder de buitenste laag en snijd ze in hapklare stukjes) en wortelen. Voeg de 2 blikjes bouillon samen met droge kruiden. Voeg genoeg water om alle ingrediënten te dekken en laat komen aan de kook, laat niet koken omdat je niet wilt dat de bouillon te laten verdampen. Laat het sudderen met het deksel op voor ongeveer 15 minuten. Draai het vuur uit en laat hem afkoelen voordat u de voorraad pot in de koelkast bewaren.

Dag 1 & 2

Cabbage-Soup-Diet.com raadt het eten van alleen fruit en de soep op de eerste dag. Vermijd bananen bij het eten van de vrucht. Bananen bevatten veel suiker en worden gebruikt op een andere dag.

Blijf weg van het fruit en bonen op de tweede dag. Focus op het eten van groene, groene groenten, die zijn vol met voedingsstoffen. Voeg een grote gebakken aardappel met boter of margarine tot één maaltijd.

Dag 3 en 4

Dag drie is een combinatie van de eerste twee dagen en stelt u in staat om zo veel fruit (geen bananen) en groenten eten als je wilt. Eet niet de gebakken aardappel op deze dag.

Dag vier is een vertrek uit de vorige drie dagen. Deze dag kunt u eten zoveel bananen en drink zoveel glazen vetvrije melk als u wilt. Dit wordt verondersteld het verlangen naar suikerhoudende voedingsmiddelen verminderen.

Dagen 5 & 6

Ten minste één portie van de soep moet worden gegeten deze dagen.
Dagen vijf en zes u beginnen met het toevoegen eiwit aan uw maaltijd plan. Mager rundvlees, kipfilet of magere vis kan geroosterd worden gegeten of gegrild. Dag vijf u zal zich richten op het eten van de 10 tot 20 gram eiwit met tomaten.
Dag zes vindt u de 10 tot 20 gram eiwit eten met zo veel groenten als u wilt, maar geen aardappelen.

Dag 7 & Onderhoud

De laatste dag van het dieet weer afwijkt van wat er is gedaan. Je kunt bruine rijst alleen hebben of deze toevoegen aan uw soep deze dag. Drink zoveel ongezoet vruchtensap en water als u wilt.
Onderhoud begint wanneer u terugkeert naar uw normale dieet. Om te vermijden dat de kilo's verloren weer op, proberen te concentreren op het eten van verse groenten en fruit, evenals magere eiwitbronnen in de juiste porties. Eet alleen als je honger hebt en drink veel water om een ​​opgeblazen gevoel te vermijden.