Koloniale Geneeskrachtige Kruiden

Koloniale Geneeskrachtige Kruiden

Al eeuwenlang mensen hebben medicinaal gebruikt kruiden. In feite is de eerste Engels-talige boek een opsomming van de geneeskrachtige eigenschappen van kruiden werd gepubliceerd in 1525 Omdat kruiden niet alleen overvloedig groeien in het wild, maar zijn ook makkelijk te kweken, kolonisten vaak opgevoed ze in tuinen in de buurt van hun huis, waar ze gemakkelijk beschikbaar als waren een behandeling voor gezondheidsproblemen en ziekten. Kolonisten gebruikten de kruiden in vers, gedroogd of poedervorm. Kruiden werden ofwel oraal in te nemen, vaak als thee of tinctuur, of lokaal toegepast.

Hoe Kruiden werden voorgeschreven

Koloniale kruidendokters baseerden hun systeem van de geneeskunde op het Griekse idee van de vier temperamenten: optimistisch, warm, vochtig en extravert; melancholisch, koud, droog en somber; opvliegend, warm, droog en gepassioneerd; en flegmatiek, koud, vochtig en lusteloos. Deze temperamenten werden verondersteld te worden beheerst door een specifieke lichamelijke vloeistof, of "humor" -Blood, zwarte gal, gele gal en slijm, respectievelijk. Vroege kruidendokters geloofde dat kruiden bezat specifieke kwaliteiten die de kwaliteiten van de verschillende temperamenten, en voorgeschreven kruiden om onevenwichtigheden in de humor van een persoon te corrigeren. Bijvoorbeeld, kan een persoon met een koud worden gediagnosticeerd met een overmaat van flegmatieke humor, waardoor een recept van een kruid met een warm en droog cholerisch eigenschappen dicteren.

Mints

Planten in de mint familie omvatten groene munt en pepermunt, kattenkruid en kattekruid en balsems, zoals bijen en citroen. Wijzend op de koeling, flegmatieke eigenschappen van pepermuntjes, kolonisten gebruikte ze om maagproblemen en indigestie, evenals hoofdpijn te behandelen. Kolonisten geloofden dat mint verhoogde bloedtoevoer en ontspannen kramp.

Sage

Kolonisten gebruikt salie verkoudheid en keelpijn te behandelen, om de lever te versterken en verstevigen het bloed. Door zijn antibacteriële eigenschappen, ze toegepast ook salie lokaal te reinigen en te desinfecteren wonden, hetzij door het wassen van de wond met een thee bereiden of te wrijven met salieblaadjes.

Paardebloem

Kolonisten maakten gebruik van de hoge vitaminegehalte van paardebloem wortels en bladeren door ze in een tonic om bloedarmoede te bestrijden. Het witte sap uit de stengels geholpen bij het verwijderen van wratten. Dandelion's verkoelende eigenschappen maakte het een nuttige behandeling voor warm, droog, cholerisch problemen zoals leveraandoeningen ook.

Moederkruid

Kolonisten niet alleen gevonden moederkruid, met zijn verkoelende eigenschappen, om een ​​effectieve koorts reducer, maar zij geloofden ook dat het hielp bestrijden de ongemakken die koortsen, zoals koude rillingen en hoofdpijn te begeleiden. Ze vond het ook nuttig zijn bij het verbeteren van stemming en het behandelen van zenuwstoornissen.

Heliotroop

Kolonisten gebruikten de wortel van de heliotroop plant, ook wel bekend als valeriaan, aan nerveuze aandoeningen, slaapproblemen en de behandeling van epilepsie. Door opwarming eigenschappen van de plant, werd ook aangenomen bruikbaar bij het behandelen urinaire problemen.

Lamb's Ear

Kolonisten van oor lam lokaal op een wond, waar de plant het bloeden zou stoppen en dan blijven aangebracht op de wond om het te beschermen en te helpen bij de genezing. Ze kookte ook de wortels van oor fabriek van het lam in een thee om te helpen met misselijkheid en braken.