Kokosolie Liver Cleanse

Kokosolie wint aan populariteit als een gezond voedingssupplement. Kokosolie heeft vele voordelen voor de gezondheid, met inbegrip van het vermogen om giftige stoffen uit het lichaam te reinigen - meer specifiek de lever. Een gezonde lever is essentieel voor een goede gezondheid, en kokosolie kan de eliminatie van afval te vergemakkelijken en te helpen om de lever te beschermen.

Kokosolie en de lever

De lever is een belangrijk orgaan filtering, dus als uw lever niet goed werkt, kan toxines opbouwen en belemmeren een goede gezondheid. Kokosolie helpt om schadelijke micro-organismen in de lever elimineren. Het helpt ook om vrije radicalen te elimineren. Vrije radicalen zijn instabiele moleculen die celbeschadiging en celdood kunnen veroorzaken. Kokosolie heeft antioxiderende eigenschappen die helpen om de vrije radicalen te stabiliseren. Dit helpt ondersteunen de lever doordat de cellen te genezen en voorkomt verdere schade.

Everyday Voordelen

Kokosolie bestaat uit middellange keten vetzuren. Deze vetten gaat rechtstreeks naar de lever waar het wordt gebruikt als energie. Vele andere soorten vetten worden opgeslagen in het lichaam totdat ze nodig zijn. Voor een milde kokosolie leverzuivering, gebruik kokosolie om andere vetten zowel in het koken en dressings te vervangen. Gebruik het in salade dressings, soepen en roerbakgerechten. Het kan worden toegevoegd aan rijst of op brood in plaats van boter. Kokosolie is stabiel bij hoge verwarmt, waardoor het een uitstekende bakolie. Regelmatig gebruik van kokosolie combinatie met een dieet rijk geheel voedingsmiddelen kan helpen reinigen de lever en ondersteuning gezond leverfunctie tijd.

Liver Cleanse

Indien een snellere leverzuivering gewenst, vervangen dagelijks voedsel kokosolie drie tot zeven dagen. Kokosolie levert voldoende vet voor energie, maar aangezien het snel wordt verwerkt, is het niet ophopen in het systeem. Voor een kokosolie reinigen, neem kokosolie gedurende de dag in plaats van regelmatige maaltijden. Haal een paar eetlepels wanneer nodig, tot 14 el. dag. Kokosolie is een lichte olie met een milde smaak. Echter, als het moeilijk is om meteen olie verbruiken, meng het met warm water en citroensap. Kokosolie is vast bij 76 graden F, dus als je in een koeler klimaat woont, wilt u misschien om het te smelten, zodat het kan worden gemengd met water. Toen op een kokosnoot te reinigen, is het belangrijk om veel water te drinken om eliminatie te vergemakkelijken. Bij het kiezen van kokosolie voor consumptie, altijd zorgt ervoor dat u koopt extra vierge kokosolie. Organic is het beste en gemakkelijk verkrijgbaar bij de meeste reformwinkels. Kokosolie zonder classificatie extra olijfolie en biologisch kan worden verwerkt met agressieve en schadelijke chemicaliƫn, en moet worden vermeden.