Knoflook Juice Voordelen

Knoflook Juice Voordelen

Knoflook werd gebruikt als medicijn voor ongeveer 5000 jaar, volgens Thuis-Remedies-Voor-You.com. Het is een natuurlijk antibacterieel middel en bevat antioxidanten germanium en selenium, volgens de website. Extraheren het sap van knoflook pureren door de kruidnagel, persen en verrekking verschaft een vloeibare vorm van het kruid dat kan worden toegevoegd aan andere sappen, gemengd in voedsel of alleen genomen om het immuunsysteem en lagere bloeddruk en cholesterol verhogen, volgens HappyJuicer Com.

Verlaagt het cholesterolgehalte

Volgens WebMD, hebben sommige studies aangetoond dat de consumptie van knoflook slechte cholesterol kunnen verlagen. Terwijl knoflook verlaagt slechte cholesterol, low-density lipoproteïne (LDL), kan goede cholesterol, high-density lipoprotein verhogen, volgens All4NaturalHealth.com.

Verbetert de Gezondheid van het hart

Knoflook sap (in te vullen formulier) is bewezen dat een hoge bloeddruk te verlagen, volgens All4NaturalHealth.com. Het is ook een natuurlijke bloedverdunner, wat gunstig bij het voorkomen van hart-aanval. Dit kan echter bloedverdunnende eigendom bloeden verlengen en leiden tot problemen met de bloedstolling, zodat mensen die bloedverdunnende medicijnen knoflooksap niet moeten consumeren, volgens WebMD.

Ontsmettingsmiddel

Knoflook sap bevat allicine en andere zwavelverbindingen met antibacteriële, antivirale en schimmelwerende eigenschappen, volgens EarthClinic.com. Home-remedies-Voor-You.com stelt mengen het sap van twee of drie teentjes knoflook met water tot een desinfecterende oplossing te creëren. De oplossing kan direct worden aangebracht op wonden met een watje. Na het aanbrengen van het verdunde sap moet pus beginnen te lekken uit de wond. De website raadt het schoonvegen van de wond schoon met zoet water, waardoor het te drogen en bedekken met verse gaas.

Immune Booster

Voedingsstoffen essentieel immuunsysteem heide waaronder mangaan, vitamine B6, vitamine C, proteïne, thiamine, vitamine A en riboflavine zijn allemaal in knoflooksap volgens All4NaturalHealth.com. Het bevat ook nuttige mineralen zoals calcium, koper, ijzer, fosfor en kalium en antioxidanten, volgens de website.