Knoflook Hoest Remedies

Knoflook Hoest Remedies

Er is niets erger dan een hardnekkige hoest die maar niet weg zal gaan. U kunt proberen de vele verschillende medicijnen beschikbaar om u bij de apotheek, of je kunt proberen een bewezen thuis te verhelpen. Een van de beste manieren om een ​​hoest onderdrukken is met het gebruik van knoflook.

Knoflook hoestsiroop

Knoflook is medische remedies's één natuur. Het is lang gebruikt als een behandeling voor zaken als spijsverteringsproblemen, nierproblemen en, natuurlijk, een hoest. Een knoflook aanvraag voor een hoest is om jezelf een knoflook hoestsiroop maken. Dit wordt gedaan door het schillen ongeveer een half pond van knoflook. U kunt de knoflook geheel verlaten als je wilt, of u kunt hak de knoflook tot een pasta. Hoe dan ook zal werken prima, maar hakken de knoflook zal meer van genezing kwaliteiten de knoflook's vrij te geven. Doe de knoflook in een stenen pot en volledig bedekken de knoflook met honing. Leg de stenen pot in de koelkast voor ongeveer twee weken. Na de periode van twee weken zul je knoflook hoestsiroop hebben. Neem een ​​eetlepel in de ochtend en wanneer je voelt de drang om te hoesten.

Knoflook Tea

Kruidenthee is een geweldige remedie voor een hoest. Voeg wat knoflook aan het, en je hebt een super oplossing. Hak een paar delen van knoflook. Voeg ze toe aan ongeveer twee liter water en kook het mengsel. Wanneer het wordt gloeiend heet, haal van het vuur en giet het in uw kopje thee met een kamille theezakje. Voeg wat honing aan het mengsel dikker en drink langzaam. Dit is een zeer krachtige huis remedie.

Knoflook en gember

Om te helpen bij het genezen van uw hoest, probeer het hakken een paar teentjes knoflook samen met wat verse gember. Meng er wat honing en laat een nacht marineren. Zodra de marinade is er klaar, neem een ​​eetlepel van het mengsel in de ochtend en wanneer de drang om te hoesten voelt. Gember zal helpen bij de spijsvertering hulp en het hoesten.