Knieproblemen Met Turbo Jam

Knieproblemen Met Turbo Jam

Overmatig draaien, kan strenge schoppen en springen tot knieproblemen. Zij zijn de meest voorkomende klachten die je hoort van mensen die doen intense oefeningen zoals Turbo Jam. Turbo Jam is zonder twijfel een leuke fitness oefening waar je kickboksen, dans en lichaam beeldhouwen kan doen. Het plezier stopt wanneer u pijn en ongemak rond je knieën, het beperken van uw mobiliteit. Knie problemen opduiken wanneer u uw routines hebben overdone of de oefeningen zijn te veel voor je.

Knee Verstuikingen

Een verstuiking op je knieën betekent dat je hebt uitgerekt of gescheurd een of meerdere kniebanden. De oorzaken zijn draaien en hyperflexie van de knieën. Als uw dijspieren zwak zijn, kan dit leiden tot knie verstuikingen, ook. Symptomen van de knie verstuikingen zijn zwelling, los of instabiel rond de knieën, pijn met beweging en een klikkend geluid in de knie voelt. U kunt ook vinden rechttrekken het been moeilijk en je kan niet lijken te lopen zonder mank.

Knie Stammen

Stammen zijn een andere veel voorkomende vorm van knie-letsel veroorzaakt door overmatig gebruik. Zij kunnen ertoe leiden dat u pijn, zwelling en blauwe plekken rond de gewonde gebied. Ze zijn niet zo ernstig als een knie verstuiking.

Tendinitis

Tendinitis is een ontsteking waarbij de pees. Het omhulsel van de pees kan ontstoken en pijnlijk. Het wordt veroorzaakt door overmatig gebruik. Je weet dat als je tendinitis als je je voelt pijn of gevoeligheid wanneer je loopt en uit te breiden of til je been.

Zwelling

Overmatig vocht kan ophopen in het membraan rond de knieschijf. Deze aandoening wordt veroorzaakt door overmatig gebruik.

Ontwrichting van de knieschijf

Draaien of torsie op de knie kan leiden tot knieschijf glijdt uit de groef op het dijbeen. De voorkomende symptomen om op te letten zijn een knallend en het gevoel dat de knieschijf niet op zijn plaats. Als de knieschijf wordt ontwricht, medische hulp inroepen meteen.

Fracturen

Springen verwondingen omvatten breuk van het oppervlak van de tibia (a beenbeen). Mensen met osteoporose of zwakke botten kunt gemakkelijk fracturen waarbij de knie botten tijdens een oefening. Degenen die geen zwakke botten hebben nog steeds de mogelijkheid van kleine breuken in het bot.

Waarschuwing

Knie kan slechts een bepaalde hoeveelheid stress. Als je zijn waardoor een hoop stress aan het en duw hem tot het uiterste, is de kans groot dat je knie blessures krijgen. Oefeningen kunnen u helpen om toon en spieren op te bouwen. Echter, als je overdrijven kon je je knieën verwonden en lijden een ondraaglijke pijn voor dagen. Als u nog steeds knieproblemen hebt u nodig om te overleggen met uw arts of fysiotherapeut.