Knie Class Oefeningen

Knie Class Oefeningen

De knie is een integraal onderdeel van de dagelijkse beweging en balans. Met matig knie sterkte en flexibiliteit Langdurige verwondingen die de eenvoudigste bewegingen moeilijk uit te voeren zal veroorzaken. Daarom knie oefeningen zo belangrijk, vooral voor degenen die vaak oefenen aangezien de knie na meer stress worden gebruikt en voor langere tijd. De rechterknie klassikale oefeningen zullen kracht, flexibiliteit en balans te verhogen. Alle knie oefeningen moeten worden gedaan na 5-10 minuten licht warm-up oefeningen om de spieren los te maken.

Straight-Leg Lift

De rechte-been lift is een eenvoudige oefening die zal bijdragen aan de versterking van uw knieën, quadriceps en bilspieren. Je begint door de vaststelling van op de grond op je rug. Zorg ervoor dat je rug helemaal plat op de vloer tijdens de oefening om alle stress op je rug te voorkomen. Houd een been recht en buig het andere been, zodat je voet plat op de grond. Vervolgens til je rechte pijp van ten minste een voet van de vloer zonder buigen je knieën en houd hem in de plaats voor 5 seconden. Laat langzaam je been naar beneden tot deze op de vloer en herhaal de oefening met je andere been. U wilt deze oefening herhalen totdat u drie herhalingen hebt gedaan met beide benen.

Bent-been brengt

Bent-been brengt verhoging van de sterkte van de quadriceps en buikspieren, terwijl het helpen van de knie balans. U zult deze oefening beginnen door in een stoel zit of het gebruik van een stuk van de apparatuur kunt u op te zitten. Vervolgens tilt een been op en houden het hele been recht. Houd het been in deze positie gedurende minstens 10 seconden. Laat je been langzaam naar beneden na 10 seconden zijn verstreken. Herhaal dit met je andere been en blijf afwisselend benen totdat je drie herhalingen met beide benen hebben afgerond.

Muur Sit

De wand zit is een van de meer geavanceerde en moeilijk knie oefeningen te voltooien. Eerst, moet u een oefening bal te vinden. Leg de oefening bal tussen een muur en je rug en de positie van de bal, zodat het rust op je onderrug. Buig langzaam je knieën als je gaat in een zittende positie. De bal rolt uw rug en zorgen voor de ondersteuning die u nodig hebt als je naar beneden beweegt. Stoppen met bewegen naar beneden zodra je in een normale zitpositie (dwz uw dijen parallel aan de vloer). Houd deze positie 10 seconden en dan terug naar de staande positie. Herhaal dit drie keer. Deze knie oefening versterkt de knie, buikspieren, bilspieren, quadriceps en hamstrings.

Single-Leg Dip

De enkele poot dip is een van de beste oefeningen voor knie evenwicht. Voor deze oefening moet je stoelen of twee briefpapier objecten om te gebruiken voor balancing. Plaats de stoelen langs je lichaam en binnen handbereik. Terwijl de toppen van de stoelen, til een been omhoog en langzaam dip naar beneden door het buigen van het been, dat is op de vloer. Houd uw positie vijf seconden als je half in om de vloer en dan langzaam beginnen te stijgen. Herhaal deze oefening op elke poot ten minste drie keer per.