Klinische tekenen van depressie in Tienermeisjes

Klinische tekenen van depressie in Tienermeisjes

Door de leeftijd van 15, een meisje is twee keer zoveel kans als jongen om een ​​belangrijke episode van depressie ervaren, volgens het National Institute of Mental Health. Vanwege de prevalentie van depressie onder vrouwelijke tieners, ouders, leerkrachten en andere volwassenen moeten de meest voorkomende klinische symptomen van depressie te begrijpen in tienermeisjes.

Dietary Wijzigingen

Een veel voorkomende klinische symptomen van depressie bij tienermeisjes is een verandering in de eetlust. Dieetverandering vaak presenteert als een verlies van eetlust. De verandering in verband met eetpatroon kan moeilijk op te sporen in het begin, maar meer uitgesproken na verloop van tijd zijn, aldus Gary Nelson schrijven in "A Relentless Hope:. Het overleven van de Storm van Teen Depressie"

Slaapproblemen

Tienermeisjes betekenis ervaren slaapstoornissen als depressief. Zoals het geval is met volwassenen, tieners vinden het moeilijk om te vallen of te blijven slapen. Echter, tieners ook de neiging om nachtmerries ervaren wanneer ook depressief, volgens "Het overwinnen van Teen Depressie: een gids voor ouders" door Miriam Kaufman.

Sociaal isolement

In een opsomming van de klinische symptomen van depressie bij tienermeisjes, sociaal isolement is gemeenschappelijk. Tienermeisjes beginnen om het contact met hun collega's te beperken en evenementen en functies die ze ooit genoten vermijden.

Memory Loss

Het National Institute of Mental Health erkend geheugenverlies als klinisch teken van depressie bij tienermeisjes. Geheugenverlies vaak gerelateerd is aan een daling van de kwaliteiten en prestaties op school.

Hygiëne Change

Een klinische symptomen van depressie bij tienermeisjes is een daling van de hygiëne. Met andere woorden, een tiener meisje die lijden aan een depressie opgehouden te verzorgen en de zorg voor zichzelf in de manier waarop ze gewend was.

Zelfmoordgedachten

Tienermeisjes demonstreren suïcidale gedachten op een hoger percentage dan het geval is met hun mannelijke collega's, volgens het National Institute of Health. Suïcidale gedachten - niet altijd verbaal uitgedrukt - vertegenwoordigen nog een ander van de klinische symptomen van depressie bij tienermeisjes.

Zelfverminking

Een klinische symptomen van depressie bij tienermeisjes zelden gezien bij jongens van dezelfde leeftijd is zelfverminking. Sommige meisjes die lijden aan depressie zijn gevoelig voor het versnijden in hun vlees. Deze meiden beleven een tijdelijk gevoel van opluchting van de geestelijke angst geassocieerd met depressie als gevolg van de fysieke pijn van het snijden.