Kinesiske Urter til hormoner

Traditionel kinesisk medicin (TCM) er blevet brugt i hundredvis af år for at hjælpe med at regulere hormoner. TCM teori er centreret på nyrerne og brugen af ​​Qi energi, der løber gennem forskellige meridianer i kroppen, der forbinder alle vores vigtige organer. Når Qi energi er ude af balance, kan hormoner blive ubalanceret og forårsage symptomer, såsom hedeture, kramper, træthed, følelsesmæssige forandringer, problemer med skjoldbruskkirtlen og aldring. Kinesiske urter anvendes for deres virkning på organer i kroppen, samt kirtler i hjernen, der påvirker funktionen af ​​kroppen, samt symptomer.

PMS og overgangsalder

Hypothalamus kirtel, binyre, hypofyse og gonadale kirtler er ansvarlig for at regulere de hormoner, der styrer følelser, energilagring og menstruation hos kvinder. Ofte kan en endokrin lidelse, der sætter disse kirtler ud af balance med resten af ​​kroppen forårsage andre alvorlige medicinske problemer, såsom endometriose, brystkræft og hypothyroidisme. Kinesiske urter, der kan hjælpe med at regulere hormon udsving og kroppens naturlige reaktioner i disse kirtler omfatter Cassia bark, ginseng blade og kudzu rod.

Cassia bark (kanel bark) er kendt for at hjælpe dem med følelsesmæssige nedture, observeret af overdreven gråd, irritabilitet og generel moodiness ved at løfte deres humør med den essentielle olie, og at øge niveauet af endorfiner. Duften af ​​olien kan indåndes, eller olien gnides ind i hælene på fødderne.

Ginseng blad øger niveauet af østrogen hos kvinder, stabilisere symptomerne på PMS og overgangsalder. Øgede niveauer af østrogen hjælp med menstruation symptomer, såsom kramper, træthed og oppustethed.

Kudzu rod har også vist sig at øge niveauet af østrogen og regulere humørsvingninger hos kvinder.

Skjoldbruskkirtel Problemer

I årevis har kinesiske urter været brugt til at helbrede eller lindre symptomerne på skjoldbruskkirtlen lidelser. Der har været flere undersøgelser udført om virkningerne af TCM og hypothyreose udført af kilder, såsom Qu Zhijin og Zhou Liang, Zhang Suzhi Fu Qingchen, og Hu Daihuai Xia Duhung og Luo Jijie. Urter, der hjælper med skjoldbruskkirtlen betingelser omfatter lakridsrod, gymnasium frugt, citrusfrugter og salvie.

Følelser

Kinesiske urter anvendes til depression øge niveauet af serotonin, det hormon, der er ansvarlig for følelsesmæssige reaktioner i hjernen. Højere niveauer af serotonin resultere i en god stemning, mens lavere niveauer kan resultere i depression. Almindelige urter, der anvendes til dette formål, er Morinda rod og hvide sennepsfrø.

Hormoner og aldring

Som mennesker alder, mængden af ​​hormoner i binyrerne, hypofysen og hypothalamus kirtler al fald, der forårsager træthed, slap hud, og dårligere fungerende kredsløbssygdomme og immunforsvar. Kinesiske urter, såsom ginseng, anvendes til at øge niveauet af hormoner, der giver kroppen energi, forbedre kredsløbet og forbedre immunforsvaret, og dermed tilskynde kroppen til at forblive så funktionel som muligt, uden de negative virkninger af befolkningens aldring . Eksempler på hormoner, der er øget ved brug af anti-aging formler er østrogen, testosteron og serotonin.

Hormoner og Kræft

Videnskabelige undersøgelser har vist, at brystcancer er knyttet til høje niveauer af østrogen i kroppen, om niveauet er naturligt, stammer fra naturlige kilder eller opnås ved kunstige kilder, såsom hormonbehandling. I TCM er urter anvendes til at hjælpe med at regulere hormoner for at mindske risikoen for brystkræft ved at nedsætte mængden af ​​østrogen i kroppen. Immune øge urter som Reishi svampe, urter til at forhindre ændring af bryst celler som lycii frugt, og blugweed der indeholder anti-cancer egenskaber, kan bruges til at hjælpe med at regulere hormon niveauer i stedet for hormonbehandling.