Kinesiska växtbaserade för ångest

Med modern västerländsk medicin inte kan behandla många ångest villkor, människor allt oftare alternativa läkemedel för en lösning. Alternativ medicin också har oftast inte de beroendeframkallande värden eller biverkningar som många ångest mediciner har. Kinesiska örter och mediciner är en av de mest populära alternativa behandlingar för sjukdomar som stress och ångest. Det finns många örter och örtteer som förmodligen hjälpa behandla ångest utan biverkningar eller missbruk som du skulle behöva ta itu med när man tar moderna droger som Prozac.

Ångest: East vs West

Läkare i västerländsk medicin tror att depression och ångest är ett symptom på ändringen av de kemiska mönster i hjärnan. Det är därför de läkemedel för att behandla sjukdomen rikta hjärnans kemi. Kinesisk medicin ser ångest och stress som ett problem relaterat till bröstet. Tron är att om den inte behandlas, kan den ångest och stress orsaka hjärtarytmier och olika former av psykos senare. Det är därför som förslag för behandling i traditionell kinesisk medicin är mer fysiskt att psykologiska främjas i västerländska mediciner. Yoga, massage, andningsövningar och även push-ups kan bidra till att minska stress.

Örter för levern och bröst

Flera kinesiska örter används för att behandla ångest målet samma region. Hare öra rot eller Bupleurum sägs öka styrkan i bröstet och förbättrar cirkulationen. Lägga några myntablad för att skapa en kombination ökar värdet av örten ytterligare. Andra örter som hjälper levern rena kroppen och rensa bröstet är omogna tangerine skal, cypern rötter, kineserna ros och pomeransskal.

Nourish the Heart

Herbologists tror att när hjärtat får näring, är sinnet renas, skapar en lugnande effekt på nerverna och lindra ångest. Vissa örter, t.ex. sura datum frön, tuja frön och vete bär, används för att behandla ångest. Den mimosa bark kombinerad med salvia miltorrhiza bidrar till att stärka bröstet och näring hjärtat och sägs vara den mest effektiva av gruppen.

Lugnande nerverna

Ibland när känslorna är höga, är örter rika på kalcium och mineraler ges för att lugna nerverna. Dessa örter hjälper lugna och söva den person vid vanföreställningar eller psykos verkar ha bosatt sig i. Dessa örter inkluderar ostronskal, pärla och loadstone och nämns endast korta löptider, på grund av sin styrka.

Känslor och slem

Västerländsk medicin definierar slem som slem. Kinesiska herbologists antyder att slem är en förtjockning av vätskor. När en person är extremt orolig, är blod tjocknar och flödet till hjärtat och bröstet begränsad. Detta kräver då återanslutningen av kropp och själ skapas görs via "förankrings örter," som söta flagga rhizom (chang pu) som löser upp slem.

Örter och Kombinationer

Liksom alla läkemedel, traditionell kinesisk medicin beror på formler eller kombination av örter snarare än enstaka ört användning. Ensam, de flesta örter har lite terapeutiskt värde, men när de kombineras med andra örter för att skapa den rätta kombinationen, örterna blir potent. Vissa örter används för utspädning av formeln, medan andra används för smaken. Vissa minska biverkningarna och andra används för att förstora effekten.

Former av örtmedicin

Formler för örterna kan vara i form av teer (dekokter), pulver (granulat eller malda), tinctured extrakt, tabletter eller piller. Ibland kapslar finns också.