Kelp Drops voor Weight Loss

Kelp is een zeewier dat behoort tot de bruine algen groep en groeit in een gemeenschap van zijn eigen, aangeduid als een kelp bos, in voedselrijke ondiepe water van de oceaan kouder dan 20 graden Celsius. Tegenwoordig kelp wordt steeds meer gebruikt als middel om gewichtsverlies te bereiken.

Zeewier

Kelp absorbeert veel van de minerale bestanddelen van zeewater en heeft een soortgelijke samenstelling als menselijk plasma. Er wordt ook gezegd om gewichtsverlies te bevorderen door het verminderen van hunkeren naar voedsel.

Kelp en de schildklier

Meest voorkomende mineraal kelp is jood, die helpt reguleren de schildklier. Dienovereenkomstig kan kelp worden gebruikt als alternatief voor jodiumsupplementen. De schildklier is vaak verantwoordelijk voor problemen met het gewicht in dunne en mensen met overgewicht, maar de consumptie van kelp helpt stabiliseren en het bevorderen van een gezond gewicht voor beide groepen mensen.

Kelp Drops en Cellulite

Cellulite is de vettige kabbelende kuiltjes die normaal optreden rond de dijen, met name bij vrouwen, tijdens de middelbare leeftijd. Kelp druppels hebben ontgiftende eigenschappen die worden verondersteld om te helpen omkeren van de effecten van cellulitis.

Kelp Drops en Dieet

In combinatie met een vetarm dieet en dagelijkse oefening, kan kelp druppels helpen wegredeneren extra kilo's door het stimuleren van de schildklier, die het metabolisme verhoogt.
Echter, het is altijd het beste om te controleren met uw arts voordat u begint met een regime en om de juiste dosering te bepalen.

Hoe Kelp Works

Kelp bevat microvoedingsstoffen en elementen die helpen voeden de mitochondriƫn, die verantwoordelijk zijn voor het vervaardigen van de benodigde energie voor celfunctie. Het helpt ook de structuur en functie van celmembranen handhaven. Daarnaast kelp bevat anti-oxidanten die het lichaam bij het bestrijden kwalen zoals kanker en degeneratieve ziekten, en de positieve effecten op de schildklier te bevorderen van een gezond gewicht te helpen.