Kegel oefening Aanwijzingen

Kegel oefening Aanwijzingen

Volgens de Poise website, een op de drie vrouwen ervaart onvrijwillig urineverlies, ook bekend als urinaire incontinentie. Vrouwen, met inbegrip van degenen die net bevallen, krijgen vaak te horen dat Kegel oefeningen licht blaas lekkage kan voorkomen. Kegels zijn bekkenspieroefeningen dat behouden en versterken van de zenuwen van de bekkenbodemspieren. Door het doen van deze oefeningen regelmatig, kan urine-incontinentie worden voorkomen.

Instructies

•  Zoek je bekkenbodemspieren. Het moeilijkste ding over het doen Kegel oefeningen is het trainen van de juiste spieren. Om de bekkenbodemspieren te vinden, stop je stroom de volgende keer dat je moet plassen. De spier die je gebruikt om de stroom te stoppen is de pubococcygeus spier, beter bekend als de PC spier of bekkenbodemspieren. Het is dezelfde spier die je gebruikt wanneer u probeert te voorkomen dat het passeren van gas.

•  Leeg uw blaas voordat liggend op je rug. Om blaasproblemen te voorkomen, mag u niet wilt doen Kegels terwijl eigenlijk urineren. Als je nieuw bent in de uitoefening zijn, beginnen met het op de vloer liggen. Als je de opbouw van kracht, kunt u de oefening zittend of staand.

•  Knijp je bekkenbodemspieren, en houd de krimp gedurende drie seconden voor het vrijgeven van het voor drie seconden. Blijven ademen normaal, terwijl het visualiseren van de spieren werken. Als je een spiegel voor te houden in de voorkant van de vaginale opening, moet u het perineum lift zien als je knijp je bekkenbodemspieren. U kunt een vinger in de vagina om te zien of u correct te oefenen. Je vinger moeten krijgen geperst en enigszins opgeheven na de contractie.

•  Leg je hand op je buik om ervoor te zorgen dat u geen gebruik maakt van uw buikspieren. De enige spieren wordt geperst moet worden de bekkenbodemspieren. Benen, buik en billen spieren moeten allemaal worden versoepeld.

•  Compleet 10 herhalingen drie keer per dag. U kunt 10 herhalingen in de ochtend, in de middag 10 en 10 in de avond doen.

•  Bouw de krimp periode door het toevoegen van een seconde per week, tot een totaal van 10 seconden per squeeze. Na vier tot zes weken van het doen van consistente Kegel oefeningen, zul je de bekkenbodemspieren steeds sterker door de vermindering van urine-ongevallen.