Keelpijn & verstopte neus remedies voor baby's

Het kan frustrerend zijn om te zien uw baby last heeft van een zere keel en een verstopte neus en niet weten wat te doen om te helpen. Het ontwikkelen van het immuunsysteem kan niet vechten tegen elke bug of allergenen, maar delicate lichamen kan niet overweg met veel gangbare medicijnen om de symptomen te verminderen. Hoewel je niet kunt genezen verkoudheid of allergie symptomen, zijn er enkele dingen die je kunt doen om de baby comfortabeler te maken.

Remedies

Als u vermoedt dat uw kind een zere keel als gevolg van de diagnose van een arts of van de baby niet goed wordt ingevoerd, kan paracetamol of andere pijnstillende medicijnen helpen. Raadpleeg een arts, en gebruik de aanbevolen dosering voor de leeftijd en het gewicht van uw baby.

Vocht zal helpen duidelijk de neus voor baby's die last hebben van een verstopte neus. Geef de baby veel vocht, en wees vooral bewust als de baby het eten van vast voedsel als melk. Neem het kind in de badkamer, terwijl een warme douche loopt. De stoom van de douche zal het openstellen van de neus en laat de baby om makkelijker te ademen. Ook gebruik maken van een luchtbevochtiger in de slaapkamer van de baby. Koele mist luchtbevochtigers zijn minder waarschijnlijk te veroorzaken schimmel en andere vochtproblemen, maar gebruik een luchtbevochtiger met voorzichtigheid, als u niet wilt dat beddengoed van de baby of andere stoffen om vocht te krijgen. Drip zoutoplossing (zout water) druppels in de neusgaten van de baby naar een snelle manier om de neus te wissen. Dit werkt goed als de baby heeft een harde tijd eten.

Vermijden

Geen aspirine te geven aan een kind onder de 18. Aspirine wordt geassocieerd met het syndroom van Reye, dat is een potentieel dodelijke ziekte.

Hoest en verkoudheid medicijnen werden opnieuw gelabeld in 2008 om het gebruik bij kinderen jonger dan 4 jaar Er is geen bewijs dat deze medicijnen effectief zijn bij jonge kinderen te ontmoedigen, en ze kunnen schadelijk zijn, omdat de kans op een overdosis. Vermijd ook medicinale neus en keel sprays. Ze zijn niet bekend effectief en kan neus en keel passages verder irriteren.