Keelpijn Cures Met Zout Water

Keelpijn Cures Met Zout Water

Een zere keel, dat is gezwollen en gevoelig maakt het moeilijk om te slikken en zelfs ademen als je ziek bent. Zout water natuurlijk helpt bij het elimineren van de pijn van een zere keel en zorgt voor een snelle genezing.

Keelpijn: Zwelling

De zwelling van de keel die moeilijk en pijnlijk te slikken maakt wordt veroorzaakt door een infectie trapping water in vochtige weefsels van de keel. Zout trekt het water uit en droogt de membranen om de zwelling en pijn te verlichten.

Zout als een ontsmettingsmiddel

Zout is een geweldig alternatief remedie voor keelpijn, want het is een natuurlijk ontsmettingsmiddel. Het is krachtig in het bestrijden van infecties. Haar drogen agenten ook helpen trekken de infectie uit vochtige tissues. Zout helpt ook om de bacteriën die infecties veroorzaken vernietigen.

Zout Water Wash Increaes Circulation

Een zout water wassen verbetert ook de circulatie in de getroffen gebieden. Verhoogde bloedtoevoer geeft meer zuurstof en snellere genezing, en brengt ook antilichamen tegen het gebied sneller en efficiënter.

Preventie van Keelpijn met Zout Water Wash

Routine gorgelen met zout water kan ook helpen voorkomen keelpijn optreedt in de eerste plaats door het stoppen van virussen voordat ze greep kunnen nemen. Gorgelen met een mix van ½ tot 1 theelepel zout 1 kopje warm water een keer per dag zal sterk verminderen de kans op het ontwikkelen van een pijnlijke keelpijn veroorzaakt door stafylokok infecties.

Type van Zout: Zeezout of Table Zout?

Terwijl zeezout vaak aangeprezen als een beter alternatief dan keukenzout, volgens Dr Katherine Zeratsky de Mayo Clinic website, is vrijwel gelijk. Plain keukenzout werkt prima voor een zere keel.