Kava drinken Voorbereiding

Kava drinken Voorbereiding

Gebruikt als een ceremoniële drank in de eilanden van de Stille Zuidzee voor eeuwen, kava kava is een grote hit in de alternatieve geneeskunde markt wereldwijd. Dankzij zijn vermogen om angst en stress te verminderen en geven een gladde, kalmerend gevoel aan degenen die het te drinken, heeft het trok veel fans onder de gestresste burgers van de moderne wereld. U kunt kava kava in bulk kopen root of in poedervorm en bereiden een ontspannende kava te drinken in uw eigen keuken.

Instructies

•  Zet 4 oz kava-kava wortel of poeder in de blender met 2 kopjes water en 2 eetlepels van lecithine of plantaardige olie. De actieve ingrediënten in kava kava zijn niet in water oplosbaar, zodat het toevoegen van een vetbron helpt om ze te halen.

•  Meng de kava kava, water, en lecithine samen tot je een mooie dikke maar gladde pulp te krijgen.

•  Plaats dit dikke mengsel in de mousseline filter tas, die zou moeten zijn in een grote kom met de gespannen vloeistof op te vangen.

•  Pureer de mousseline zak met je handen, knijpen de vlezig kava-kava mix en wringen het uit. Het moet een ondoorzichtige, romige maar grijsachtig stof produceren. Tijd tot tijd onder de zak terug in de kom om meer vocht te verzamelen en herhaal het proces, het wringen uit de pulp tot het sap is onttrokken.

•  Gooi de inhoud van de mousseline persen zak nadat het niet meer produceert de romige extract. Neem de kom van kava-kava sap en giet het in borrelglaasjes. Dienen om iedereen die wil om deze krachtige drank proberen.