Kattenkruid & Venkel voor Infant Koliek

Kattenkruid & Venkel voor Infant Koliek

Wanneer een baby last van darmkrampjes ze niet alleen te lijden. Ouders lijden aan gevoelens van schuld en machteloosheid ook.

Oorzaken

Gas opgesloten in de darmen kunnen veroorzaken koliek. Sommige koliek wordt ook veroorzaakt door spasmen van darmen nieuwe baby.

Tekenen

Sommige tekenen van koliek omvatten lange huilbuien meer dan drie keer per week, trekken hun benen tot aan hun buik, strakke vuisten, de buik voelt hard, frequente passage van gas en huilen, dat klinkt als het kind pijn heeft.

Het kiezen van een remedie

Er zijn over-the-counter geneesmiddelen koliek, maar soms is men niet wenst om een ​​chemische benadering. Er zijn rustgevende bewegingen zoals tikken of stuiteren van het kind, maar deze werken niet altijd. Voor sommigen een kruidenmiddel is het perfecte antwoord.

Catnip en venkel

Een thee van kattenkruid en venkel kan de symptomen van koliek gemak en comfort van het kind. Deze kan direct worden toegediend aan het kind, of als een moeder borstvoeding kan ze de thee drinken en de overdracht van de voordelen voor het kind.

Making The Tea

Giet een kop kokend water over twee theelepels gedroogde kattenkruid bladeren en een theelepel venkel. Laat de thee steil voor 15 minuten, en grondig zeef de thee. Als de toediening aan het kind direct, laat volledig afkoelen. De dosering is een beker voor de moeder of een druppelaar vol voor het kind.