Kanker van hersenen Oorzaken

Kanker van hersenen Oorzaken

The Basics

Hersenkanker manifesteert zich in de vorm van tumoren. Er zijn twee typen hersenkanker: uitgezaaide hersenkanker - die ergens anders begint in het lichaam en reist naar de hersenen - en primaire hersenkanker, de vorm van hersenkanker die direct begint in de hersenen. Er zijn vele symptomen van de hersenen kanker, met inbegrip van een verdovend gevoel in de armen en benen; hoofdpijn; misselijkheid; en veranderingen in de manier waarop je spreekt en verwerken van informatie.

Vinyl Chloride

Blootstelling aan een chemische stof genaamd vinylchloride is de enige bekende-omgeving op basis oorzaak van hersenkanker. Vinyl chloride is bekend een kankerverwekkende stof die wordt gevonden in bepaalde produkten uit kunststof zijn. Deze kunnen bestaan ​​uit kunststof auto-onderdelen, huishoudelijke artikelen en bepaalde soorten draden. Mensen die wonen in de buurt van bepaalde fabrieken waarvan bekend is dat vinylchloride in de lucht te hebben een statistisch significant hoger risico op het ontwikkelen van hersenkanker.

Genetica

Het enige andere bekende oorzaak hersenkanker is een bepaald soort genetische mutatie. Mensen die genen bekend als tumor-onderdrukkende genen missen hebben een hoger risico op het ontwikkelen van hersenkanker. Deze genen blokkeren de ontwikkeling van kwaadaardige kankercellen en zonder hun aanwezigheid de cellen ongecontroleerd en worden vaak tumoren groeien.