Kanker Fundraiser Ideas

Kanker Fundraiser Ideas

Onderzoekers zijn constant op zoek naar een medicijn tegen kanker. Cancer research, alsmede behandeling van kankerpatiënten, kan zeer kostbaar. Een manier om te helpen met kanker-gerelateerde kosten is om een ​​fundraiser te organiseren voor medische kosten of doneren aan verschillende kankeronderzoek organisaties. Er is een grote verscheidenheid van fundraiser ideeën om geld in te zamelen voor kankeronderzoek en families in nood van medische hulp.

Jingle Bell Walk

Deze winter fundraiser met een vakantie thema kan een succesvolle fundraiser zijn. Mensen hebben de neiging om meer in deze tijd van het jaar te geven. Voor een gemeenschap die de kerstdagen viert, kan een jingle bell lopen kerken, scholen en andere organisaties te betrekken. Iedereen die betrokken is bij de wandeling kan klokken hechten aan hun schoenveters aan jingles van geluk te creëren voor de fundraiser evenement. Om een ​​kleine draai aan de jingle bell wandeling voegen, kan je iedereen om kerstliederen te zingen terwijl het verzamelen van donaties. De deelnemers kunnen toezeggingen te verzamelen voor het aantal mijlen gelopen of een eenmalige belofte hoeveelheid. Zorg ervoor dat je op zoek gaan naar de individuele en corporate sponsors om te helpen verhogen van uw fondsenwerving capaciteit. Voor een extra boost in het bevorderen van de fundraiser gebeurtenis, sturen brieven aan lokale bedrijven, radio en nieuws stations en lokale kranten om het evenement te bevorderen.

Bal van de Maskerade

Een gemaskerd bal kan worden gepland voor elk moment van het jaar. Mensen houden van een kans om te kleden en uit te gaan. Een gemaskerd bal is het best gehouden in een kerk, school of zelfs een hotel evenementenzaal. Echter, hoe meer u bespaart op de planning, hoe meer geld je zal verhogen bij de fundraiser. Stel een toegangsprijs voor het evenement voor ten minste het dubbele van de kosten van de planning. Voor extra besparingen, vragen deelnemers aan een overdekte schotel, dessert en drinken mee te nemen. Als u houdt van de gebeurtenis in een hotel, zorg ervoor dat het beleid van het hotel te verduidelijken op het binnenbrengen van levensmiddelen uit externe bronnen. Krijg familie, vrienden, en lokale bedrijven betrokken bij het versturen van fundraiser brieven en uitnodigingen ten minste een maand voorafgaand aan het evenement.

Gemeenschap Picnic

Een gemeenschap picknick kan een effectieve manier om geld in te zamelen voor kankeronderzoek en relaties op te bouwen op hetzelfde moment zijn. Stel een toegangsprijs voor volwassenen en kinderen. Krijgen lokale bedrijven die betrokken zijn door ze artikelen te verloten of veilen en op zoek gaan naar lokale restaurants om voedsel te doneren voor het evenement doneren. Stuur brieven naar radio, televisie en kranten te vragen voor hun hulp bij het bevorderen van het evenement. Stuur uitnodigingen voor lokale kerken en scholen om de hele gemeenschap erbij te betrekken. Het zou een goed idee om ook de burgemeester van uw gemeente of andere ambtenaren uit te nodigen.