Kan Mold Exposure Oorzaak TB?

Toxic Mold

Vrijwel elk huis, zelfs een smetteloze één, bevat een soort van schimmel in de lucht. Meer dan 400.000 soorten schimmels bestaan, volgens Geavanceerde Mold Inspecties. Het is onmogelijk, zelfs voor een geoefend oog om elke soort te identificeren. Identificatie vereist een laboratorium inspectie.

Giftige schimmel, soms aangeduid als "zwarte schimmel," ziet er net als een aantal andere schimmel variëteiten. Het is zwart met een licht groene zweem en groeit in een gevlekte patroon. Giftige schimmel stoot vergiften bekend als mycotoxinen in de lucht, die giftig zijn voor mens en dier. Ademhaling mycotoxinen in de bovenste luchtwegen vaak tot chronische sinus problemen.

Exposure en TB

De meeste mensen hebben veelvuldige blootstelling aan de lucht schimmel en vertonen geen tekenen van een allergische reactie. Of u reageren op schimmel hangt af van verschillende factoren, met inbegrip van uw immuunsysteem, de aard van de schimmel en de duur van de blootstelling. De meeste allergische reacties op schimmels zijn verre van dodelijk en zijn misselijkheid, hoofdpijn en sinus-infectie.

Aspergillus, een soort schimmel die kunnen groeien in menselijke longen, vergroot de kans op gevaarlijke en zelfs dodelijke ziekten zoals tuberculose. Schimmel op zichzelf niet tuberculose veroorzaken. Tuberculose is gecontracteerd van nauw contact met een besmet persoon, door het inademen van sporen die de ziekte. Deze sporen zijn niet verwant aan de sporen geworpen in het milieu door schimmel. Niettemin matrijs een relatie met deze ziekte die herhaalde en langdurige blootstelling aan schimmel kan het immuunsysteem verzwakken. Dit leidt tot verhoogde gevoeligheid voor vele ziekten zoals tuberculose, kanker en lupus.

Waarschuwingen

Mold kunnen bijna overal in een huis te vinden, maar het gedijt in een vochtige, vochtige omgevingen. Schimmel voorkomen zal een aantal problemen in de toekomst te voorkomen. Adres elke waterlekkage onmiddellijk. Lappen scheuren in muren en verzegelen lekkende ramen. Voor voortdurend vochtige gebieden, installeert u een ontvochtiger. Reinig de luchtontvochtiger vaak aanleiding van de aanbevelingen van de fabrikant.

Het is moeilijk om schimmel te verwijderen uit poreuze materialen zoals hout en gipsplaten. U moet waarschijnlijk het materiaal te vervangen door schimmel op het, in plaats van alleen schoonmaken.