Kan Koreaanse Rode Ginseng Cure Hepatitis A of B?

Kan Koreaanse Rode Ginseng Cure Hepatitis A of B?

Er zijn geen bekende behandelingen voor hepatitis A en B, natuurlijke of anderszins. Koreaanse rode ginseng heeft een aantal interessante en bewezen toepassingen voor een breed scala van omstandigheden en het bevat ook voedingsstoffen en mineralen die goed zijn voor je. Maar rode ginseng kan niet genezen hepatitis A of B, maar er zijn aanwijzingen dat het kan helpen bij chronische hepatitis B.

Hepatitis A

Het woord hepatitis betekent ontsteking van de lever. Het hepatitis A-virus veroorzaakt de soort leverziekte bekend als hepatitis A. Volgens de Centers for Disease Control and Prevention, het lost zich meestal op zijn eigen in een kwestie van weken, soms kan het maanden duren om weg te gaan, maar er zijn geen speciale medicijnen te nemen voor hepatitis A. Als je de ziekte je niet meer zal uitbesteden hebben gehad. Er is een vaccin te voorkomen.

Hepatitis B

Het hepatitis B-virus veroorzaakt deze vorm van leverziekte. Er zijn twee typen hepatitis B, acute en chronische. De acute vorm heeft geen specifieke medicatie om de ziekte te behandelen; is meestal een korte ziekte. Als je de chronische vorm, zijn er een aantal medicijnen die worden gebruikt om het in ernstige gevallen te behandelen; vaak geen medicatie is helemaal nodig. U moet worden gecontroleerd door een arts als u een chronische hepatitis B; is een langdurige ziekte, in sommige gevallen kan leiden tot ernstige leverschade. Een vaccin beschikbaar voor hepatitis B voorkomen

Koreaanse Rode Ginseng

Koreaanse rode ginseng vele synoniemen en wordt vaak aangeduid als Panax, Panax ginseng, rode ginseng en Ginseng onder anderen. Het is gekweekt voor duizenden jaren en routinematig gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde voor de algehele gezondheid, ontstekingen, koorts, het verhogen van de wijsheid, mentale alertheid, energie en een hulpmiddel voor de spijsvertering, zegt Holisticonline.com.

Er zijn studies gedaan met rode Koreaanse ginseng die aangeven dat het kan helpen bij bepaalde leverfuncties, maar meer studies nodig zijn geweest. De National Institutes of Health heeft gezien de reizigers van C voor chronische hepatitis B, waardoor er aanwijzingen kan helpen, maar het is onduidelijk. Met andere woorden, kan Koreaanse rode niet genezen hepatitis B. Er is geen bewijs beschikbaar is dat het hepatitis A. kan genezen

Formulieren

U kunt gedroogde wortel extract kopen van Koreaanse rode ginseng fabriek in supplementen, energy drinks, thee en tincturen. Dosering is afhankelijk van verschillende factoren, maar 100 tot 200 mg per dag kan worden gebruikt voor twee tot drie weken zonder bekende bijwerkingen.

Overwegingen

Koreaanse rode ginseng is over het algemeen veilig om te gebruiken, maar kan verhogen of verlagen van de bloeddruk. Als u medicijnen voor een van deze voorwaarden, raadpleeg dan uw arts voordat u rode ginseng. Het kan ook leiden tot overstimulatie bij gebruik boven of over een lange periode. Niet gebruiken wanneer u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Als u vermoedt dat u last heeft van hepatitis A of B in overleg met uw arts om de beste behandeling te bespreken voor u.