Kan Kinderen Catch Ziekten Van Puppies?

Kan Kinderen Catch Ziekten Van Puppies?

Puppies kunnen ziekten aan kinderen overdragen onder de leeftijd van 5, zoals aangegeven door de Centers for Disease Control en Prevention (CDC). Maar toch, als je een goede hygiëne te gebruiken, de kans op het vangen van een ziekte uit je is extreem laag. Het wassen van je handen na het in contact komen met de hond speeksel of ontlasting kan voorkomen dat uw kind van ziekten.

Campylobacter infectie

Puppies besmet met Campylobacter passeren de bacteriën via hun uitwerpselen. Kinderen kunnen een Campylobacter-infectie krijgen door in contact te komen met fecale afval van uw puppy. Puppies hebben niet om de symptomen van de ziekte vertonen om de ziekte door te geven aan uw kind. Symptomen zijn onder meer waterige diarree, koorts, misselijkheid en kramp.

Hondsdolheid

Puppies kunnen hondsdolheid krijgen via speeksel en lichamelijke afscheidingen van een besmet dier. Als uw puppy blijft buiten en niet is ingeënt, is het risico voor hondsdolheid transmissie groter wordt. Als uw puppy raakt geïnfecteerd en beten of krassen uw kind, zal uw kind besmet. Als u uw puppy merkt steeds lusteloos, angstig of overdreven angstig onmiddellijk een dierenarts raadplegen. Wees ervan bewust dat eigenaren van gezelschapsdieren wettelijk verplicht zijn huisdieren ingeënt tegen hondsdolheid. Hierdoor rabiës bij honden is uiterst zeldzaam in de Verenigde Staten.

Haakwormen

Haakwormen zijn voor bij jonge dieren zoals puppies, zoals aangegeven door de CDC. Sommige pups zullen de ziekte ontwikkelen van hun besmette moeder, een infectie via de moedermelk te ontwikkelen of het ontwikkelen van een mijnworm infectie wanneer u uw puppy mee voor een wandeling door een hond park. Kinderen ontwikkelen een mijnworm infectie door een wandeling door besmette bodem. Uw puppy passeert haakwormen via haar fecale materie. Larven vasthaken onbeschermde huid, gravende in de bloedbaan. Tekens als rode strepen lijnen op de huid, jeuk en spierpijn.

Salmonella

Dieren Salmonella in hun darmen. Puppies kunnen ook salmonella door het eten van rauw vlees. Wanneer uw pup heeft een stoelgang, Salmonella gaat door de fecale materie. Het toestaan ​​van een besmette pup te likken of het toestaan ​​van uw kind om uw puppy te kussen kan het kind blootstellen aan een mogelijke Salmonella-infectie. Als uw kind zet zijn of haar handen in de mond na het spelen met de pup, kan eventuele besmetting optreden. Salmonella bij kinderen kan ernstig zijn, met diarree en braken.