Kan Ischias symptomen optreden met een heupblessure?

Terwijl ischias is het meest voorkomende symptoom van een hernia, beschadiging of druk op de heupzenuw kan resulteren uit andere omstandigheden, zoals letsel of vernauwing van de heupzenuw holte. Hoewel ischias is gewoonlijk het gevolg van hernia, in sommige gevallen, heupverwonding kan plaatsen druk op de heupzenuw, waardoor ischias symptomen.

Wat is ischias?

Ischias is een irritatie of ontsteking van de nervus vagus. De heupzenuw loopt van de onderkant van de wervelkolom, de rug van de dij en de gehele poot. Ischias alleen van invloed op een been van de heupzenuw.

Symptomen van ischias

Als de heupzenuw is geïrriteerd, zal het aangedane been zwak geworden en mobiliteit beperkt. De zenuwwortel gebied en been zal zijn in constante pijn, over de gehele lengte van de ledematen, en het veroorzaken van een verdovende, tintelingen voelen in het aangedane been.

Bone Spurs

Ischias kan worden veroorzaakt door artritis in het heupgewricht, terwijl de verbinding begint te vormen bot sporen. Wanneer het gewricht begint te bot sporen te vormen, als de zenuw loopt langs de kant van het, kunt het de druk op de zenuw, waardoor ischias.

Ischias en Hip Pain

Met de heupzenuw loopt naast het heupgewricht, is het mogelijk om de heup pijn bij ischias hebben. Hip pijn is niet indicatief voor ischias, maar kan presenteren als de zenuw irritatie ernstig genoeg is. Er zijn vele aandoeningen die ischias na te bootsen, die eigenlijk zijn hip aandoeningen en niet ischias.

Ischias en heupblessure

Ischias is een spinale aandoening. Letsel aan de heup niet noodzakelijkerwijs direct of ischias, maar daaruit voortvloeiende hielspoor, onjuiste genezing van het heupgewricht veroorzaken (in geval van een breuk of breken) of artritis die het heupgewricht later invloed kunnen leiden ischias-achtige symptomen .