Kan ik Take Over-the-Counter Drugs met Seroquel?

Bepalen of u over-the-counter drugs kan nemen met Seroquel, een voorgeschreven medicijn dat manische depressie, psychose of schizofrenie behandelt, hangt af van wat voor soort van over-the-counter geneesmiddelen die u overweegt. In het algemeen, de meeste over-the-counter drugs niet negatief reageren met Seroquel, hoewel u alle producten die alcohol bevatten, zoals hoestsiropen moet vermijden.

Overwegingen

Hoewel Seroquel interageert slecht met tientallen medicijnen, zoals sommige diabetes drugs, bepaalde geneesmiddelen voor het hart en stero├»den voor allergie├źn voorgeschreven, lijkt het niet om eventuele negatieve effecten met grote schaal beschikbaar over-the-counter remedies hebben. De enige belangrijke uitzondering is dat Seroquel en alcohol niet goed communiceren. Drie van Seroquel's bijwerkingen zijn slaperigheid, duizeligheid en lage bloeddruk, en alcohol kunnen deze bijwerkingen te intensiveren. Je moet voorkomen dat het mengen van Seroquel met enig over-the-counter drug die alcohol bevat, zoals hoestmiddel of ipecac.

Beperkte gegevens

Een andere belangrijke overweging bij het bepalen van wat over-the-counter geneesmiddelen zijn veilig te nemen met Seroquel is dat er beperkte gegevens beschikbaar over de wijze waarop deze soorten drugs interactie met Seroquel. Het meeste onderzoek naar geneesmiddelinteracties met Seroquel heeft zich gericht op andere geneesmiddelen op voorschrift. Een goede vuistregel bij het kiezen van over-the-counter drugs is een apotheker, arts of verpleegkundige vragen om zeker te zijn dat de medicijnen die u wilt nemen is veilig te nemen met andere medicijnen die u mogelijk gebruikt.