Kan ik gebruiken wei-eiwit als maaltijd Supplement?

Wei-eiwit is een eiwit afkomstig van melk als het is ingeschakeld om de kaas, waardoor een eiwit dat rijk is aan wat zijn vertakte keten aminozuren genoemd. Volgens body-building magazines, wei-eiwit is de beste eiwitbron voor het opbouwen van spiermassa. Om deze reden, eiwit is het meest op de markt aan te vullen, te beweren dat body-builders en lijners zullen zowel hun doelen te bereiken, of het nu om meer spiermassa, spiermassa op te bouwen of te helpen bij gewichtsverlies.

Wie kan profiteren van wei

Mensen die risico lopen op een tekort aan proteïne, zoals het fysiek actief of vegetariërs optimale benutting van suppletie. Zolang je het eten van een gezond dieet met een verscheidenheid van voedsel, zou suppletie niet nodig zijn. Echter, sommige mensen volgen diëten die hun voedsel keuzes strenge beperkingen met als gevolg een snelle gewichtsverlies. Suppletie moet worden overwogen. (Zie referentie 1)

Als je oefent je kan de extra energie die je kunt krijgen van meer eiwitten nodig hebben, maar dat hangt af van hoeveel je beweegt en wat je al bent met eten. Volgens de Journal of International Society of Sports Nutrition, is er onenigheid over de noodzaak van atleten aan te vullen met eiwit. Sommigen geloven dat eiwit behoeften kan worden voldaan zonder supplementen of shakes. Echter, de American College of Sports Medicine en de American Dietetic Association eens dat weerstand atleten hebben meer eiwitten nodig, die 1,6-1,7 gram eiwit per kilogram lichaamsgewicht, terwijl duursporters moeten 1,2-1,4 gram eiwit per kilogram per dag. (Zie referentie 2)

Extra voordelen

Wei-eiwit suppletie kan een aantal extra voordelen, waaronder een daling van de bloedsuikerspiegel na het eten (zie referentie 3). Bovendien hebben eiwitsupplementen aangetoond het immuunsysteem en verlagen infecties ondersteunen.

Het kiezen van supplementen

Wei-eiwit wordt geleverd in de vorm van ofwel een poeder of een schok. Poeder kan worden gestrooid in voedsel. Je nodig hebt om te beslissen welk eiwit supplement voor u geschikt is, afhankelijk van of je nu een endurance of weerstand atleet, of een niet-sporter die drie of vier keer per week uitoefent, of iemand die niet uit te oefenen. Als je een body builder, dan heb je meer eiwitten dan een duursporter, die zou kiezen voor meer koolhydraten willen. Om lichaamsvet te verliezen, zorg ervoor dat u kiest voor een eiwit supplement dat is meer dan de helft eiwit. Wei-eiwit alleen geen voldoende maaltijdvervanger maar kan worden gebruikt als een supplement.

Veiligheid

Mensen die diabetes en mensen hebben met ofwel nierziekte of nierstenen moeten voorzichtig zijn met betrekking tot extra eiwit. (Zie Resource 2)