Kan Honden Help Human Depressie?

Kan Honden Help Human Depressie?

Als u lijdt aan een depressie, kunnen huisdieren, zoals honden blijken te mood enhancers zijn. Dit kan door de loutere aanwezigheid van een ander wezen of de vriendelijke exciteerbare plaatsing van de meeste honden. Veel honden willen niet veel meer dan om te geven en ontvangen van genegenheid.

Oefening

Een basiselement van een goede hond eigenaar is het verstrekken van uw huisdier met voldoende lichaamsbeweging. Vaak eigenaren van gezelschapsdieren worden gedwongen om eruit te komen en te oefenen met hun huisdieren door gebrek aan yard ruimte. Oefening is bekend dat endorfine niveaus, die positieve emoties stimuleert verhogen.

Kameraadschap

Veel mensen die depressief zijn op zoek naar gezelschap. Vaak kunnen huisdieren de broodnodige contact dat veel mensen geen bieden. Dit komt vooral voor bij oudere mensen die misschien niet veel familieleden wonen in de buurt.

Liefde en Genegenheid

Mensen zijn sociale dieren, die liefde en genegenheid naar hunkert. Wanneer deze basisbehoefte niet wordt voldaan, kunnen mensen lijden aan depressie. Huisdieren kunnen deze basis behoefte te voldoen, tot op zekere hoogte. Honden normaal bieden onvoorwaardelijke liefde, dat is wat veel van degenen die lijden aan een depressie ontbreken. Het kan ook helpen herstellen van depressie om genegenheid te tonen aan een hond, zoals knuffelen, krabben en verzorging.