Kan Gastric Bypass worden teruggedraaid?

In de maag-bypass operatie wordt de maag kleiner door crafting een zakje aan de bovenkant van de maag met behulp van kunststof banden of chirurgische nietjes gemaakt. Deze procedure zorgt ervoor dat voedsel de dunne darm, die minder calorieën opgenomen door het lichaam en daaropvolgende gewichtsverlies produceert vermijden. Hoewel geen gemakkelijke operatie te keren, is het mogelijk om een ​​gastric bypass ongedaan.

Voorwaarden

De voorwaarden moeten recht om een ​​gastric bypass te keren. Niet alle patiënten komen in aanmerking voor een ommekeer operatie. Typisch, alleen patiënten die na langdurige problemen met hun gastric bypass wordt beschouwd als voldoende kandidaten voor omkering.

Operatie

Omkeren van een gastric bypass is een zware operatie. In de meeste gevallen ongedaan een bypass is complexer dan de oorspronkelijke ingreep.

Weight Gain

Door het omkeren van een maag-bypass, die doorgaans opnieuw zelf het gewicht dat ze als gevolg van de oorspronkelijke procedure verloren. Dit kan een belangrijke bijdrage leveren aan de toekomstige gezondheidsproblemen.

Potentieel

Bij omkering van de procedure, de arts moet de nietjes of banden van het orgaan, die wordt gefuseerd aan het maag tijd verwijderen. Het verwijderen van deze objecten zet de maag van de patiënt in gevaar voor bloeden en trauma.

Soorten

Gastric bypass en Lap-Band chirurgie zijn twee verschillende procedures. Lap-Band chirurgie is veel gemakkelijker teruggedraaid dan een gastric bypass.