Kan Evening Primrose Olie & Hemp Seed Samen worden genomen?

Kan Evening Primrose Olie & Hemp Seed Samen worden genomen?

Hoewel veel mensen beschouwen kruidenmiddelen veiliger dan farmaceutische geneesmiddelen, raden medische deskundigen onderzoeken of het praten met uw arts over de kans op interacties met andere stoffen. Sommige kruiden invloed op het lichaam krachtig. Zoals met andere geneesmiddelen kan een persoon teveel van een kruid te nemen of meng kruiden die niet samen zouden moeten worden genomen, waardoor er fysieke problemen.

Teunisbloemolie Geschiedenis

Om de capsules die de meeste mensen als de gezondheid voorwaarden, fabrikanten oogsten olie uit de zaden van de teunisbloem plant. Deze plant groeit wild in Noord-Amerika, en het begin van de Europese en Zuid-Amerikaanse reizigers brachten teunisbloem naar Engeland, Duitsland en gebieden in Zuid-Amerika. Indianen aten wortel van de plant tot gastro-intestinale stoornissen te behandelen en gebruikt zijn bladeren extern aan letsels te behandelen op de huid.

Teunisbloemolie huidige gebruik

Veel van de huidige teunisbloemolie maakt gebruik van delen gelijkenissen met historische gebruik van de teunisbloem plant. Volgens bronnen, zoals het Nationaal Centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde, onderzoek van documenten die het nemen van teunisbloemolie vermindert jeuk en zwelling veroorzaakt door een verscheidenheid van huidaandoeningen. Bovendien, enig bewijs bestaat dat teunisbloemolie vermindert gevoelige borsten, vooral als gevolg van het premenstrueel syndroom. De olie bevat ook gezonde type omega-6 vetzuren.

Hennep Geschiedenis

Mensen hebben hennep zaden over de hele wereld verbruikt voor verschillende millennia. Er zijn aanwijzingen dat mensen geconsumeerd hennep in het oude China en andere delen van de wereld. Een populaire methode van het verbruik door de middeleeuwse Europeanen bestond uit het maken van hennep boter door vermalen hennep zaden. Hennep viel uit de gratie als voedsel in de Verenigde Staten als het gebruik en de teelt werd verboden tijdens het begin van de 20e eeuw. Hennep genoten van een opleving als voedsel rond het begin van de 21e eeuw, en zijn populariteit blijft groeien.

Hennep Zaad huidige gebruik

Vandaag de dag, vele gezondheidswerkers en natuurlijke voedingsdeskundigen bekijken hennepzaden als een van de beste bronnen van voeding een persoon kan eten. Vaak een "complete voeding", hennep zaden bevatten drie essentiële vetzuren die nodig zijn voor de voeding van een mens (omega-3 vetzuren, -6s en -9s). Het eten van hennep zaden geeft je ook 10 essentiële aminozuren eiwitten en een gezonde dosis vezels, allemaal vanuit een ongewijzigde plantaardige bron dat er geen verzadigde vetten, transvetzuren of de hoge doses van cholesterol in dierlijke eiwitten bevat.

Potentiële negatieve effecten

De meeste onderzoekers beschouwen zowel teunisbloemolie en hennep zaden relatief veilig en mild. Echter, elk heeft het potentieel om negatieve bijwerkingen veroorzaken wanneer in hoge dosis of door mensen met gevoeligheden. Teunisbloemolie kan maagklachten, diarree of hoofdpijn, en artsen waarschuwen tegen het nemen van het samen met een klasse van geneesmiddelen genaamd phenothizines (gebruikt voor de behandeling van schizofrenie) of geneesmiddelen die het bloed verdunnen of fungeren als anticoagulantia.

Hennep zaden dragen gelijkaardige waarschuwingen als ze kunnen ook diarree veroorzaken wanneer het in grote hoeveelheden en dient niet te worden gemengd met bloedverdunners, omdat ze bloedplaatjes remmen.

Omdat beide producten veroorzaken dezelfde soorten bijwerkingen bij het gebruik van teunisbloemolie en hennep zaden bij elkaar, je moet voorzichtig zijn en in overleg met een arts om ervoor te zorgen dat u consumeren veilige doses.