Kan een Permanent Resident Teken Social Security Disability?

Social Security Disability is een federaal programma dat voordelen voor mensen met een handicap betaalt. Studies tonen aan dat een op de drie mensen in de Verenigde Staten zijn uitgeschakeld, volgens de Social Security Administration. U kunt meer informatie over dit programma op de sociale zekerheid website in de publicatie getiteld vinden "arbeidsongeschiktheidsuitkeringen."

Social Security Disability eligibiliteit

Als u een permanente verblijfsvergunning of een Amerikaanse burger, kunt u voordelen Social Security Disability ontvangen, zolang u voldoet aan de programma-eisen voor in aanmerking te komen. Een permanente verblijfsvergunning die gewerkt heeft lang genoeg in verhouding tot de leeftijd waarop hij werd uitgeschakeld en wie heeft de sociale zekerheid betaalde belastingen in aanmerking komt voor SSD uitkeringen ontvangen. Uw handicap moet worden aangemerkt als ernstig. "Ernstig" betekent dat je zijn gediagnostiseerd met een aandoening die waarschijnlijk zal leiden tot de dood of dat uw conditie gaat duren voor meer dan een jaar hebben. Op enkele uitzonderingen na, moet je conditie ertoe leiden dat u niet in staat zijn om te voorzien in uw gezin door het regelmatig te werken.

Sociale Zekerheid Credits

Hoewel u misschien in aanmerking te komen voor uitkeringen als je een permanente verblijfsvergunning, moet u voldoen aan het bedrag van de sociale zekerheid kredieten die vereist zijn om te kunnen deelnemen aan het programma. Vanaf 2011, een sofi-credit is gelijk aan $ 1120 van het verdiende inkomen dat u ontvangt. U kunt maximaal ophopen tot vier studiepunten in een jaar. Over het algemeen moet je 40 studiepunten te komen voor sociale uitkeringen, wat overeenkomt met 20 jaar werk. Echter, de exacte hoeveelheid credits die je nodig hebt, hangt af van uw leeftijd als u arbeidsongeschikt werd. Als je jonger bent dan 24 jaar, moet je zes credits. Als je jonger bent dan 30 jaar, het aantal credits die u nodig hebt, hangt af van uw exacte leeftijd en hoeveel jaar je gewerkt. Als je jonger bent dan 62 jaar, moet je ten minste 20 studiepunten.

Social Security Disability Benefits

Het bedrag van de uitkeringen die u ontvangt hangt af van uw inkomsten uit arbeid voor de jaren dat u heeft gewerkt. Voordelen starten niet tot de zesde maand van arbeidsongeschiktheid en worden betaald op de eerste van elke maand. U kunt het opzetten van een directe storting overdracht of u kunt ervoor kiezen om uw cheques te ontvangen via de e-mail. Eenmaal betalingen beginnen, ze blijven gedurende de gehele periode waarin u nog steeds beschouwd als een handicap. Om deze reden wordt je conditie voortdurend beoordeeld.

Supplemental Security Income

Je zou ook kunnen Supplemental Security Income voordelen te krijgen als een permanente verblijfsvergunning. De SSI programma is ook een programma dat de voordelen betaalt voor mensen met een handicap (of blindheid). Echter, in aanmerking te komen, je bent ook verplicht om een ​​laag inkomen hebben. U hoeft niet te hebben gewerkt en betaald Sociale Zekerheid belasting te kwalificeren voor SSI voordelen. Dus, als je een permanent ingezetene die is uitgeschakeld, maar je hoeft niet te voldoen aan de vereisten voor de SSD voordelen te ontvangen, kunt u een aanvraag voor SSI voordelen.